Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Mészáros Demeter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Katalin Mészáros Demeter 2014.12.12 12:08:04
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Katalin Mészáros Demeter 2014.12.01 11:33:06
Első ránézésre nem nagyon tudtam, hogy mivel is állok szemben, amikor megpillantottam a Geomag KOR játékait, de rövid tanulmányozás után sikerült megfejtenem a játék lényegét és fontosságát! Ez a vadonatúj, innovatív mágneses építőrendszer elmossa a határokat a népszerű…..
Katalin Mészáros Demeter 2013.10.24 09:25:03
Eddig Te is csak álmodoztál a tökéletes melltartóról? Képzeljétek el, hogy a TRIUMPH most egy olyan garantált szolgáltatást álmodott meg, mellyel segítenek megtalálni a legideálisabb melltartót, ami valljuk be sokszor sokkal nehezebb feladat, mint azt gondolnánk…Mi a…..
Katalin Mészáros Demeter 2013.10.16 10:01:20
Ha Neked fontos a gyermeked egészsége és szeretnéd, hogy a divatos gyerekcipők ne csak a jól nézzenek ki, hanem anatómiailag is megfelelőek legyenek, akkor bemutatom Nektek a Dr.Monte Bosco lábbelijeit! A cég olyan szakmailag válogatott cipőket forgalmaz és gyárt, melyek teljes…..
Katalin Mészáros Demeter 2013.08.14 09:32:32
Az ESPRIT óra és ékszermárkája is megerősítette az ékszerek iránti rajongásomat, hiszen megint különleges darabokra bukkantam! Őszi/téli kollekciójuk a harmóniára és a természetességre épül, különleges anyagainak köszönhetően – nemesacél, teknőspáncél –a…..
Katalin Mészáros Demeter 2013.08.07 08:36:15
Egy dolgozó Anyukának igen nehéz helytállni a konyhában hiszen a gyereknevelés, a munka mellett nem sok idő marad az önfeledt sütögetésre…egészen MOSTANÁIG! Mikor megláttam a MAGGI újdonságát, akkor már tudtam, hogy sok háziasszony repdesni fog az örömtől, hiszen egy olyan…..
Katalin Mészáros Demeter 2013.07.31 08:16:53