Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandescu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a közrádió kampányüzemmódba kapcsolt mikrofonállványa sem bírta ki kérdezés nélkül Orbán újabb hazugságcunamiját. A kormányfő azonban nem akadt meg, csak mondta tovább a valótlanságokat...
Bandescu 2017.04.01 17:27:42
@Pipas: Én gondolkodjak? Hiszen te nem bírtad megindokolni, b+. "Én nemtom, mér monta a nagytiszteletű főguru, de bisztos vót oka rá" Menj te el a pbe gyorsan
Bandescu 2017.04.01 17:46:25
@Jakab.gipsz: Szerencsére téged nem fertőzött meg a tudomány egyáltalán. És nem is fenyeget ez a veszély. Ennyit tudtot: aki nálatok sikeresebb, arra irigykedtek és hisztériásan vinnyogtok.
Pumped és a kanapé Van pár székeléssel kapcsolatos legendás bejelentés az egyetemes film- és tévétörténelemben, nekem a mai napig a Brad Pitt féle "Need to have a shite!" a kedvencem, de nem sokkal marad le mögötte Pumped "kurvára kel szarnom"-ja sem, amivel indul az epizód hajnal 11:55-kor, amikor…..
Kb. két éve jelentették be, és most végre előzetest is kapott a Kacsamesék rebootja. Sőt, a trailer megjelenésének napján a Disney már a második évadot is bejelentette. Az első évadról egyelőre annyit tudni, hogy valamikor a nyáron fogják bemutatni, illetve, hogy 21 félórás epizódból áll majd, meg…..
Bandescu 2017.03.03 17:07:45
@balfa: Millió up! Lehetőleg minél előbb!
Május elején újabb családon belüli mészárlás sokkolta a világot: a floridai Tampa városában Colin (18) és Megan Campbell (15) saját apjuk kezétől halt meg, mielőtt a férfi nejére és önmagára gyújtotta bérelt házukat. Az értelmetlen és váratlan eset nyomán fellépő…..
Bandescu 2014.05.20 09:33:22