Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napimagyarország

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez lenne Strassbourg. De nem a leglényegesebb, akit bővebben érdekel, annak a wikipédiát tudom javasolni. Az egyetem szervezésében jártam ebben a szép régi városban. A reggel hatos kelés után pont sikerült elérni a buszt, még poénkodtak is velem a konyhában a lengyel lányok, hogy…..
napimagyarország 2016.10.06 08:28:15
Ennyi gyereknek nincs lehetősége helyben, az általános iskolában vagy a Prohászka algimnáziumában tanulnia. A helyzet pocsék, de ami igazán riasztó, hogy erről az önkormányzati „szakpolitikusok” nem is tudnak. ..
napimagyarország 2016.08.08 09:28:39
tegnap orbitális vihar csapott le csepelre és persze az egész városra, mindeközben a következő kommenteket sikerült meghalljam:   leesik egy kis eső és máris nem jár a hév, majd beírok az rtl-klubnak, ez tarthatatlan(a hév szerelvények álltak a pályán, mert fa dőlt a…..
megyek a postára, levelet akarok feladni mondommajd látom ám, a postás "kisasszony" elővesz egy mappát és kezdi nyalogatni a bélyegeketnahát! még van igaz bélyeg? nem csak öntapira nyomtatott bérmentesítő?és ehhez még csak szivacs, vagy más nedvesítő sincsen?én már csak ilyen…..
napimagyarország puccos étterem 2015.06.20 22:26:18
budai, ámbár már városon kívüli jó nevű étterem alkalom, rég nem voltunk ott kértünk barna sört, nem volt csak max búzasör -- éppen elfogyottkértünk borjúpaprikást sztrapacskával, a borjú nem kész -- este hét után!lett helyette harcsaparikás sztrapacskávalkértünk bajor…..
ülök a közösségi közlekedő eszközön halad a járműmajd  felhallatszik a vezető figyelmeztetése: "kérem kedves utasaimat, hogy értékeikre, csomagjaikra, nyakláncukra ügyeljenek, köszönöm" majd felpattan valaki, ordítozni kezd, köpköd, anyázik, szitkozódikamikor az…..
tegnapi kalandomegyik kedvenc túrára induló aluljáróban beálltam a sorba, hogy a kedvenc kajám bevásároljama kiszolgáló éltesebb kisasszony kommunikált egy világosan látható DK-ázsiai családdal, apa, anya, kb 3 éves kölkince, az is látható volt, hogy turisták hatalmas…..
árpád híd aluljárókéne falni vmitrengeteg a szénhidrátos ajánlat, de nicsakegy húsos giroszos, szárnyas kínálat- kérek szépen egy olyan giroszt, falafelet amihez nincsen az a kettévágott zsemle, ja igen és csak a husit- azt nem lehet, csak komplett- miért?- a szomszédban van a…..
...és persze hiába nyomod a csengőt... és a telószámot is hiába hívod, amúgy a zászló múzeum ..
napimagyarország egy szép nap 2013.11.12 09:33:14
felszállok egy kombinóra és látom, az ülésen egy gyereksapi olyan nagyon, villam mekvínes, színes, nagyonszegény gyermek, gondoltam, egész este bőgni fog másnap bemenve a bkv akácfa u.-i találtárgyak irodában mutatom egy kedves ügyintéző hölgynek a sapit mire ő összecsapja a…..
kis napi értetlekedés hihetetlen, hogy ebben az országban a nézőpont nem az, hogy mit lehetne hogyan megoldani, hanem az, mit lehet hogyan megakadályozni, elcseszni, szétdumálni, bojkottálni, nehogy bármi jól is mehessen ami jól is mehetne ..
Várjuk a 11-es buszt a "Batyin". Menetrend szerint megy föl a hegyre. A figyelmet egy család -- 2 szülő + 2 gyermek --, kelti fel, akik a megálló esőbeállója körül bringáznak, tekerésznek. Vigyázz! Ne itt bringázz. Nem hallod? Hányszor mondjam már? Stb. hallatszik a szigorú…..
Hév. Középső vagon a bringás. Szállnánk felfelé, már bent a max engedélyezett 4 bringa helyett öt. Még ketten beszállunk. Majd még jönnek, majd minden megállóban. És még két babakocsi. Az egész kocsiban elosztva vagyunk 18-an bringások + a 2 babakocsi. Az utazóközönség…..
Találkozom valakivel. Érdekes közönség az óra körül, alatt. Terézvárosi infós lányok ülnek a napon izzadva, előttük az asztalon semmi, kezükben semmi, bár egyikük olvas valamit. Az óra forog, azaz a szöveg, a szamszungos: idő, hő és boldog születésnapot: ugyan kinek? Hát…..
ha ketten kifizették, hárman el is vihetik, szuper :-S ..
napimagyarország semmi sem biztos 2013.08.12 10:52:42
Tekerünk, homokban, aszfalton, a környezet olyan +40 fok C körüli, hol több, hol kevesebb. Enyhülést egy-egy fasor árnyéka ad, max egy percre. Településhez közeledünk. Tekerés a főúton. Kell legyen valahol egy kocsma. különben itt nyuvadunk meg. És valóban, hívogatóan integet…..
Utas: kéremszépen, ez a busz megáll a délinél? BuszSofőr: meg, persze, amelyik itt a megállóban megáll az mind megáll a délinél is U: azt nem tudja, hol áll meg a délinél? BS: de, ott ahol a többi busz is, a buszmegállóban U: az milyen messze van a 18-as villamos…..
Érkezik a számla a szolgáltatótól. Hurrá, rögvest bepengetem bankos terminálon kártyás vásárlásnak minősülő utalással. Kártya bedug, pinkód megad, szolgáltató kijelöl, majd felszólít hamarost billbe a számlasorszámát iziben! Mind a tíz számjegyet, bizony. Nos, lesz ami…..
A pogácsákból kérek összesen 20 dkg-t. Úgy értem összesen 20 dkg-t, de legyen benne minden pogácsából. Jó, de akkor milyet kér? Édeset? Sósat? Töltöttet? Töltetlent? Miért? Van édes töltött pogácsájuk...? Ja, nincsen, csak úgy kérdem mit kért. Háromféle pogácsánk…..
ez a csúcs büfé ma -- 20130803 --, 09:11-kor, pedig hát forgalmaztunk volna vmi folyadékot ..
napimagyarország halmozott bünti 2013.08.02 00:43:28
nehogy abban bízz, hogy elfogy a kerékbilincs, akkor elvisszük ám! vagy bilincsben viszünk el ;-D ..
volna legalább két szekta is mely így hirdethet: ..
Metró fenti rész, hercegi mutatványospék. Valamiért rájövök, hogy délután egy van és valamiért még nem ettem semmit. Ezen változtatni kell. A kordonokat kikerülve érek a szép formaruhás hölgyhöz, max 25, és érdeklődöm, volna-e olyan remek spenótos táskácska amit korábban…..