Adatok
Palluch József András
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Egy fontos szabályt kell tudnod ahhoz, hogy szó szerint ráharapjanak: ez pedig az árképzésre vonatkozik.
A beszállítók sokfélék lehetnek, elég nagy csoport a kezdő vállalkozók közül azok, akik az élelmiszer- vagy vendéglátóipar számára fontos termékeket eszelnek ki.…..
Palluch József András
2013.07.30 17:55:19
És hol van a minőség/ár kritérium? Abban a "szép" szerepben lehetek, hogy már mind a két oldalon töltöttem el időt. Tehát egy vendéglátósnak azt is kell VASTAGON mérlegelnie, hogy a vendégei kapják meg a kívánt minőséget és én is tudjam a 200%-omat érvényesíteni.... Amiről tudni kell azért, hogy abban a 200%-ban benne kell, hogy legyen a tökéletes kiszolgálás, a tökéletes helyszín, és a hozzáadott érték (a járulékos költségekről nem itt kell szót ejteni)! ;-)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz