Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retilla

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Retilla 2013.07.30 14:51:13
@Ivonn:
Szerinte teljesen nyílvánvaló ha észrevetted volna magadon akkor már nem foglakoznál ezzel a bloggal. Ameddig az ideális Én fen tartható nem is fogod észre venni se magadon se máson. Ezért nem is rólad írtam és nem is arról, hogy mit szólok az életedhez. Nem ismerlek felnőt ember vagy úgy élsz ahogy tetszik. A hozzászólásom inkább arról szól, hogy ezt a kérdést nem erköcsi oldalrólkellene feszegetni hanem azt megnézni hogy az adott embernek mennyire jó. Neked bejött az élet örülök neki egy jó példa máris akad. Ha mindvégig így is marad akkor ezzel a bloggal máris sok embernek segíthetsz hogyan lehet sikeres életvitel fojtani ezen a pályán.
Bár titkolodzásban élni nagyon nehézlehet.
Szakirodalmat szívesen adok ha tényeleg érdekel a téma egyenlőre csak ez volt nálam amit meg tudtam találni:
psycnet.apa.org/psycinfo/1941-00630-000

Egy szóval nem állítottam, hogy pszichológus vagyok, lehetek szociologus néprajzkutató vagy mentálhigénikus esetleg pszichiáter vagy még sok minden, szerintem ez nem változtat semmit a dolgon.
Retilla 2013.07.30 15:40:17
@Augustin: Nem lehet szinte biztos, hogy csak évek múlva fogja fel.