Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdamK

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem láttam ezt az 1966-os magyar filmet.  Minap a rádióban emlegették  Fábri Zoltánnak ezt az alkotását. A forgatókönyvet Rónay György  Esti gyors című műve  alapján írták. Ő az édesapja volt Rónay Lászlónak, aki Bicskén is tanított és emléke mindmáig erősen él egykori tanítványai…..
AdamK 2024.04.05 01:41:10
A közel három évtizedes háziorvosi munkásságát köszönik meg nyílt levélben Ossamah doktornak.      Tisztelt Bourgla Ossamah Doktor Úr!Kedves Ossamah! Ön 1992 nyarán a kártyarendszer bevezetésekor 80 beteggel - többnyire roma, vagy valamilyen ok miatt hátrányos helyzetű beteggel kezdte el az…..
Gondoltam elmesélem - írja kedves olvasónk, akinek hálás köszönet ezért a bombasztikusan jó hírért -. Agyagási Ákos barátunk tegnap Nagyatádon 12 óra 27 perc alatt teljesítette az IronMan távot (3.8 km úszás, 180 km kerékpározás és 42 km futás). Ezzel Ő is IronMan lett. Nagyon büszkék vagyunk rá!  …..
AdamK 2016.08.23 22:59:59
Idén sem okoz többletterhet a lakosságnak a nagy mennyiségű kerti hulladék elszállítása. Az Önkormányzatnak köszönhetően a megfelelően összekészített "kerti melléktermék" ingyenesen lesz elszállítva. Íme a közlemény. "Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy november…..
 Csütörtökön délután fél 5 után 2,9-es földrengés volt Fejér megyében.   Erzsébet napján, azaz ma délután, helyi idő szerint 16:39-kor kisebb, 2,9-es magnitúdójú földrengés rázta meg ki a Fejér megyei Bicske térségét - írja a lejjebb mély linken is elérhető…..
A Lakónépesség változása 2001-2011 címmel egy rendkívül tanulságos térképet kaptunk kedves olvasónktól.        Részletek.......
A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Bicskén feltört egy gépkocsit. A Bicskei Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 39 éves V. Attilával szemben.  A rendőrségre 2015. augusztus 28-án délelőtt…..
AdamK 2015.08.29 16:28:01
"Végignézve a Bourgla Ossamah doktor úrral készült tévéinterjút, az jutott eszembe, hogy én nem vagyok jó magyar. Sosem jutott eszembe a dokiról, hogy "bevándorló" - fogalmaz fanyar iróniával levelében Olvasónk.  Csatlakozom a levélíró véleményéhez, amivel kiáll a szír…..
Olvastam, hogy takarékon vagy, de Téged mégis olvasnak, jó lenne ha megírnád. Adott ez a bicskei betyárok munkájával létrejött szép kis terület, ami korábban, az ún. feltöltés után úgy nézett ki a város központjában mint Drezda a bombázás és sitt eltakarítása…..
AdamK 2014.10.04 04:53:05
Köszönet a családok összefogásáért, akik az elhanyagolt önkormányzati területet önkéntes munkával kezelésbe vették és széppé tették. Köszönet a szülői fórumnak, ami a parképítőkkel együtt rávezette a választottakat, hogy márpedig járási székelyhez, dunántúli…..
Mányon  a helységnévtábla alatt látható egy új tábla. Egy QR kód, benne ügyesen integrálva a település címere.A QR kód ugye 3 dimenziós "vonalkód", az okos telefonok világában sok-sok információt tud hordozni a településről.  Jelentése:  Quick Response (gyors…..
 Hozza rendkívül kisstílű formáját Tessely Zoltán a szomszéd faluból  a Bicskei Újság ünnepi számának vezércikijében  vezércikkében. Hazudik és mocskolódik. Voltaképpen önmagát sározza össze.   Emlékszem, amikor ellenzékben azt hiányolta, hogy nem érkezett még…..
Szia!  Most már két helyen van alátámasztva a vasúti felüljáró nagyállomásnál hogy le ne szakadjon. Ahogy elnézem a vasút fölötti gyaloghidat, nem adok neki sok időt és le fog szakadni. Egy katasztrófával akar a város szerepeln?i Ez nem tenne jót a városnak. Jó lenne,ha a…..
A Táncsics-Árpád utca sarkán fekvő gyalogátkelőtől a református temető kapuja előtti hídfőig lezárva a felüljáró. A járdák járhatók.  A Táncsics híd előtti szakaszán munkálatok folynak. Éjjel egy óráig dolgoztak a Fejérvíz szakemberei, mert csőtörést észleltek az…..
Fejér megye 3. számú választókerületében 98 százalékos feldolgozottságnál a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint az egyéni jelöltek sorrendje a következő: Bicske BicskeFIDESZ-KDNP: Tessely Zoltán Károly - 50.91%MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP: Horváth András Tibor - 20.95%JOBBIK:…..
Bicskei Szó Cím nélkül 2014.04.07 09:02:08
"Szürke, komor képet fest elénk a mai választási csata, amelyért bizony valami fölöttébb lelkesedni nem érdemes. Talán ezen az egészségtelen, zavaros állapoton is segít az idő, mely most - valljuk be - a szemérmetlenül tolakodó strébereknek kedvez inkább, mint a diszkréten…..
Egy olvasónk mondta el ma azt, hogy megérti és együtt érez a Saubermacher elküldött dolgozóival, sajnálja, hogy a cégnek felsőbb akarat miatt meg kell szűnnie - hiszen november végétől Bicskének már nincs szerződése ezzel a céggel.   De bizony ősz van, a rendszerető,…..
        Az alábbi sorok a Századvég folyóirat legújabb számából származnak. A szerző, és most hozzá kell tennem, állítólagos szerző, Barry Smith professzor a Buffalo Egyetemről. A szövegrészletet kommentár nélkül közlöm.  A szakasz címe: Pauler,…..
Bicskei Szó Búcsú Ági nénitől 2012.05.17 15:12:00
 Végső búcsút veszünk 2012. május 21-én hétfőn 16 órakor Mányon a református temetőben a szívünknek oly kedves pedagógustól, Csizmadia Ági nénitől, akinek mosolyát és kedves voltát, emberségét nemcsak ez a fotó őrzi, hanem sokunk tanítványi szíve mélye, ott…..