Regisztráció Blogot indítok
Adatok
celoca

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átneveztem abszurdisztánt, balfaszisztánra! Igen! És tele van balfaszokkal. Gyakorlatilag balfaszisztánban semmi mást nem tudnak az emberek, csak hőbörögni. Hiába jogosan, akkor is csak hőbörgés megy. Most már lassan mindegy miért. Végig nem olvasva és nem értelmezve az adott…..
Az jár a fejemben, vajon mit kezdenék a lottó főnyereménnyel... vagy mit csinálnék, ha egy hétre pasi lehetnék... vagy ha arra ébrednék, hogy a világ összes nyelvén beszélek anyanyelvi szinten,... Nos hát hogy mit kezdenék a lottó főnyereménnyel? Addig küzdenék, amíg el nem…..
Igen, énekeljünk angolul. Manapság már bárki megtanulhat egy angol nyelvű zeneszámot, hisz rengeteg lehetőség van úgy megnézni egy-egy klippet, hogy ott a szöveg is hozzá.  Van ismerősöm, aki előszeretettel énekel mindenféle stílusú zeneszámot megfelelő angol kiejtéssel.…..
A korábbi rendszerben külön menüpontban találtátok a fájlkezelőt, az új adminfelületen nem külön menüpontban találjátok, hanem ott, ahol a használatára szükség van: posztszerkesztés, HTML oldaldoboz szerkesztése és sablon szerkesztés. A fájlkezelő és a képkezelő működése teljesen azonos, csak…..
Na, most megint utálni fognak sokan, nem baj. A napokban ismét folyamatosan megosztva látok egy képet, egy jó húsban lévő meztelen hölgy van rajta, alatta pedig egy közepesen hosszú szöveg arról, hogy miért jobb bálnának lenni, mint sellőnek. /Jelen esetben a bálna a duci…..
celoca 2013.08.04 10:20:19
@remazso: Teljesen egyetértek veled. Ez mindig is kényes téma, mert nagyon sokan nem maguknak akarnak megfelelni. Sőt, nem is tudják igazán, hogy milyenek akarnak lenni, álomképeik vannak, fantáziájukban létezik sokféle változat. Álmodozni szép, csak figyelembe kell venni, hogy mindannyian máshogy nézünk ki, még a sport is és a diéta is más eredményt hoz, mint amit megálmodtunk. De hogy az álom csak álom marad mert lusták vagyunk, de irigyek és másokat taposunk el emiatt, ez nonszensz.
Tamás barátom ma a KH-n megosztott valamit, amivel mélységesen együttérzek. Azzal kapcsolatos, mennyire félnek sokan attól, hogy megosszanak gondolatokat ismerősökkel, ismeretlenekkel, teszem azt politikai célzattal. Azzal, hogy többen említették neki, hogy óvatosan a posztokkal, mert…..
Mivel többen is biztattatok, így elkezdem. Hogy mit fogok most írni, arról egyelőre gőzöm sincs, de most betudom annak eme hiányosságomat, hogy éjfélhez közelítve már nem fog az agyam. Na jó, igazából tesztelem még ezt az egész blogolásos dolgot, kapkodom a fejem, hol mikor mit…..
celoca 2013.07.30 20:12:06
@Andrejka72: :) ;)