Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MálnaSzörp

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hela Mindenki!Lenne itt egy érdekes dolog, amire a magyar weben nem találtam eleddig referenciát, elhatároztam hát, hogy létrehozom, Nem is tudom, hogyan kezdjek bele, egy furcsa dolgot, egy furcsa érzést szeretnék megosztani Veletek és egyben szeretném, hogy aki ráismer, illetve…..
MálnaSzörp 2013.07.29 20:55:08
Sziasztok!:)
Egy yt videó után találtam meg az oldalt, és gondoltam, ha már ennyien leírtátok a tapasztalataitokat, talán én is beleférek.:)
14 éves vagyok, és tudom, TUDOM hogy éreztem már ezt kiskoromban, de fogalmam sincs, hogy minek a hatására... Egy dolog van, amit egyszerűen nem tudok elfelejteni, ami a legemlékezetesebb ilyen... "ASMR élményem" volt.
Kb. egy éve elmentünk az évfolyammal egy kirándulásra, aminek az utolsó napján a szállásadóink egy kis bulival leptek meg minket. Egy kis helyi zenekar adott elő nekünk magyar retró dalokat. Én csak ültem az egyik padnál, bámultam ki a fejemből és biztos voltam benne, hogy engem aztán senki sem fog felkérni egy táncra, és mire észbe kaptam... ott állt előttem egy srác, a keze ki volt felém nyújtva ééÉÉÉÉS... Igen, felkért egy táncra! Hű de romantic... Mindenki meglepődött, én meg csak ültem ott, és akkor ahogy néztem a srácra, hallgattam a zenét és úgy éreztem, elveszek a sötétben (igen, sötét volt. Nem, nem állt szándékunkban lámpát kapcsolni.), egyszer csak... Rám tört ez az érzés.
Olyan hirtelen és váratlan volt, először azt hittem valaki fejbecsapott egy baseballütővel, csak nem fájt hanem... bizsergett. És végigterjedt a fejemen, a nyakamtól a fejem tetejéig, lassan... vagyis tulajdonképpen gyorsan, mert ez az egész nem tarthatott tovább úgy... 3 mp-nél.
Szóval jam, ez az én legmaradandóbb ilyen élményem. Kicsit csöpögős, kicsit hosszú, de hogy ezt még egy darabig nem felejtem el, az tuti!

Utána már egész piti dolgoktól előjött ez az érzés, mint pl. a zacskózörgetéstől, a papírhajtogatástól, télen a talpam alatt ropogó hótól, az esőszagtól, meg amikor valaki bizgerálja a hajam. Jáááj, de jó is az...

Sosem gondoltam úgy erre, mint valami természetfölötti, ritka érzésre, sőt! Erőteljesen meglepett, mikor láttam, hogy ennyire nem beszédtéma az ASMR.
Azért örülök, hogy rátok bukkantam!:)

U.i.: Bocsi hogy kicsit hosszúra húztam, nem erősségem a tömörítés.:S