Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szamócás Napozó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztiánt ingatlanfotósként különösen rosszul értinti, hogy képeit az egyik lakás tulajdonosa egy másik ingatlanos oldara is felrakta, annak ellenére, hogy legalább 3 logóval vízjelezve voltak. Az Apród.hu névtelen munkatársait ez nem hatotta meg, mert szerintük hivatalos…..
Szamócás Napozó 2013.11.23 13:39:20
@Kenderice: Ha lenne ilyen szerződés te okostojás, akkor a fotós nem lenne felháborodva. De ezt le is írja.
A tulajdonos megbízta az ingatlanforgalmazó céget, hogy árulja a lakását. Az ingatlanforgalmazó céggel kötött szerződésben benne foglaltatik, hogy a tulajdonos lehetőséget biztosít az ingatlana fotózására, lévén, hogy ez az értékesítést segíti. Arról egyetlen ilyen szerződés sem szól, hogy ezeket a képeket a tulajdonos utána felhasználhatja, lévén egyetlen garast sem fizet addig, míg a lakása nincs eladva.
Az ingatlanos cég és a fotós között meg nyilván van szerződés, úgy hívják, hogy munka- vagy megbízási szerződés.
A vízjelek meg csak a hülyék szemét nem verik ki.
Egyébiránt, ha te megbízol egy fotóst, hogy fotózza le a kocsidat, akkor fizetsz a munkájáért. Először is megrendeled a fotózás, majd aláírod a felhasználói szerződést, melyben le vagyon írva, hogy milyen feltételek mentén használhatod a fotókat. Ha másra szeretnéd, mint ami a szerződésetekben szerepel, akkor azt előzetesen a fotóssal egyeztetned kell és az engedélyét kell kérned.
Ha még mindig nem ment volna át, itt a tulajdonos nem fizetett egy árva vasat sem a fotózásért és mégis használja a képeket.
Átmegy?!
Szamócás Napozó 2013.11.23 15:21:43
@épaetekmogyoo: És hol olvastál olyat, hogy ezt ne akarná megtenni a fotós? Tudja és akarja is bizonyítani. Csak épp ez senkit nem érdekel az aprod.hu-nál.
És erről szól a cikk, bájdövéj.