Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubran

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
ubran 2010.04.27 02:40:26
ubran 2010.04.29 18:23:34
@fenzo: Ezt tényleg kegyetlen jó! :)
ubran 2010.05.13 12:21:55
@BlAdE: egyet értek, sajnos...
Egy 24 éves Nintendo-klasszikussal folytatódik retró alrovatunk: a Battle Cityben a bunkerünkbe rejtett sast kell megvédeni az agresszív ellenséges tankoktól. "Nekem a Contra, a Kung Fu, meg a Battle City jelentették a gyerekkoromat, hamarosan veszek egy nintendot is és kitolom őket…..
ubran 2009.12.10 14:04:26
@ata843: "Az írányítás a flashváltozatban a nyilakkal történik, lőni az F gombbal tudunk."
Az utóbbi idők legeredetibb játéka a The Company of Myself. Azoknak a programoknak a sorát gyarapítja, amikben egy főhős több alteregója csak együtt, összedolgozva tudja megoldani a pályákat (ilyen volt például a tíz kurzoros játék, ugye), de csavar még egyet az ötleten: az…..
Emlékeztek még a Demolition City-re? Épületeket kellett felrobbantani úgy, hogy a romok ne legyenek túl magasak. Azóta kijött a játék második része is. Pályából több lett (5 világra felosztva), akadnak a korábbiaknál nehezebbek is, valamint a robbanóanyagok száma is…..
Nem új játék, de eddig érthetetlen módon elkerülte a KMK-t a Mirror Image, ami kicsit lassan indul be, de annál jobb ötletekkel nyűgözi le az embert pályáról pályára. Az alapötlet valószínűleg egy, a diákok értetlenségétől megfáradt geometriatanárnak juthatott eszébe: ha a…..
Nehézsúlyú munkakerülés következik, a Sonny című stratégiai-harci játék (Saricsnak köszönjük a linket). A program a japán szerepjátékokra emlékeztető egyszerű harcrendszerben meséli el a jóarcú zombi címszereplő kalandjait, vagyis elképesztő mennyiségű hullát fogunk…..
Úgy látszik, a múlt hónapban vírusként terjedő Syobon Action máris megihletett néhány programozót, a The Unfair Platformer ugyanis hasonló platformjáték, és már címében is jelzi, hogy a pályákat egyetlen szempontot, a játékos minél aljasabb szívatását figyelembe véve…..
Emlékszik még valaki a Boulder Dash című C64-es klasszikusra? Böhöm sziklákat kellett benne mozgatnunk vagy kiásni alóluk a talajt, hogy hozzájussunk a pályákon összegyűjtendő kincsekhez. A Crypt Raider ezt a klasszikust éleszti fel és megfejeli egy Indiana Jones-os-sírrablós…..
ubran 2007.12.24 16:07:05
„Itt egy jó kis játék amit a stumbleupon-on találtam. Lényegében a reakcióidő mérésére való és a BBC tudományos kísérletének a része, ennek ellenére jól lehet vele szórakozni” - írja olvasónk, Dani. Ehhez én sem tudok sokat hozzátenni: sheepszóra kell birkákat…..
ubran 2007.12.14 00:25:15