Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b2esbombázó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka a cinizmusmentes mondat e blogon, de most komolyan és őszintén gratulálunk Vágó Józsefnek és társainak azért, hogy létre bírnak hozni egy új magyar légitársaságot. Bement a forgóajtón a világ összes faszfej légiipari szakértője, mögöttük surrant Vágó és vajon ki…..
b2esbombázó 2013.07.28 23:31:58
@B2Spirit: Vétel spirit? Vétel spirit? Itt BOB kapitány, kérem, a tartózkodási pontjáról üleptájékát megemelni és figyelmét az ön előtt sipító monitorra szegezni! Milyen pilóta az, aki alszik?
b2esbombázó 2013.07.28 23:50:45
@nincs_itt: Itt vagy vagy nem vagy? Drága itt-ott- vagy légyott? Na mindegy, a lényeg a következő, kéremszépen, én mint becsületes ember, nem tudom, mennyi a havi bérem, de nem is érdekel, mert a lekötött devizám kamataiból élek, az üzemagyanyag árak szerintem nem olyan magasak, de azt sem tudom pontosan, mert a cég fizeti, így kiesik a látó és érdeklődési körömből. Én itt akarok dolgozni továbbra is, a politika mindig kifizetődő, amennyiben gondolod, gyűjts szavazatokat, színészkedj, és megígérem, hogy te sem fogsz utána gondolkodni a havi bérről és az üzemanyagárról. Szívből sajnálom , hogy egyébként becsületes emberként nem tudtam segíteni neked....