Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psymolnar

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A katonák azt hitték, valami parádé, hadgyakorlat vagy oktatás vár rájuk azon a verőfényes vasárnapon, hiszen díszegyenruhában rendelték a reptérre őket. Csernobilhoz közeledve azonban már nem lehetett nem észrevenni a füstölgő négyes blokkot...
psymolnar 2017.04.30 08:09:47
@sixtee: Szvetlana Alekszijevics: Csernobili ima című könyve így kezdődik: "1986. április 27-én, egy óra huszonhárom perc ötvennyolc másodperckor robbanássorozat rombolta le a fehérorosz határ közelében lévő csernobili atomerőmű 4-es energiablokkját. A csernobili katasztrófa volt a XX. század legnagyobb technológiai katasztrófája.
A tízmillió lakosú kis Fehéroroszország számára ez nemzeti tragédia volt, pedig a fehéroroszoknak nincs is atomerőművük. Agrárország most is, mint régen, a lakosság többsége falun él. A nagy honvédő háború idején 619 falut pusztítottak el a német fasiszták a lakosaikkal együtt fehérorosz földön. Csernobil után 485 falut és települést veszített az ország: hetvenet közülük már örökre földbe temettek. Minden negyedik fehérorosz meghalt a háború alatt, ma minden ötödik sugárszennyezett területen él. Ez 2,1 millió embert, köztük 700 ezer gyereket érint. A népességfogyás egyik fő oka a sugárzás. A Homeli és a Mahiljoui terület szenvedte meg leginkább a csernobili katasztrófát, itt 20 százalékkal több a halálozás, mint a születés."

Mielőtt felcsattansz, előtte gondolkozz vagy olvass egy kicsit, nem fog megártani.
A hihetetlen panorámával rendelkező, tárva-nyitva álló présház történetéről sajnos nagy keveset tudni. Feltehetőleg a ’20-as években épült. Évek óta elhagyatottan áll, ennek ellenére még szinte minden eszköz megtalálható az épületben...
Audrey Hepburn egyike volt az ötvenes-hatvanas évek legnagyobb hollywoodi sztárjainak. A Római vakációért Oscar-díjat nyert belga színésznőnek a csillogó oldalát sokan ismerik, most azonban megismerhetjük a hétköznapjait is. Kit ne érdekelne, milyenek a sztárok otthonuk falai…..
psymolnar 2014.08.16 16:10:02
Már nem az első fotósorozat mellrákot túlélő nőkről, amiről hírt adunk, itt a Kívül tágasabb blogon (itt és itt nézhettek korábbi fotóprojekteket), de valahogy sok szempontból mégis ez az egyik legmegdöbbentőbb. Charise Isis képei ezeket a megcsonkított női testeket a…..
psymolnar 2014.04.08 10:05:21
@maxval a gondolkodó birca: Szánalmas alak lehetsz.