Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etus Bognár

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellene, ha lenne pénz. Kellene, mert jót tesz az országimázsnak. Kellene, mert csoda lehet magyar sportolóként buidapesti olimpián bajnoknak lenni. És mégsem kell, mert nincs rá pénz, mert az ország tönkremegy belé, mert adót kell emelni hozzá, és mert amúgy sem kapjuk meg a…..
Etus Bognár 2015.06.23 16:03:48
@Szilágyi Imre: T. Uram! Kár azokat a semmire sem jó, leginkább olimpia rendezésre alkalmatlan, 3-5 ezres stadionocskákat emlegetnie! Azok sajnos nemzetközi sportesemények lebonyolítására teljességgel alkalmatlanok! Ilyen méreteket olimpiai inggomboknak lehetne nevezni legfeljebb! És igen, nem kell olimpia oda, ahol a gyerekeknek nem jut megfelelő étel, ahol romokban az egészségügy, ahol szétfoszlott a szociális háló, és ahol csak arra futja az erkölcsi érzékből, hogy még a rokkantakat is meglopják!
„Önt is mentelmi jog illeti meg, így valószínűleg súlyosan jogsértőnek találná, ha Ön ellen e mentelmi jog fennállása alatt bármely nyomozó hatóság nyomozást végezne. Csupán csak úgy, hogy egy büntetőeljárásban a tanúktól azt kérdezgetné a rendőr vagy ügyész, hogy…..