Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Auqamarin Borostyán

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
..
Auqamarin Borostyán 2014.04.15 08:43:17
            B.I. celebnek — a celebmagazinok szerint — agydaganata van. A celebmagazinok szerint B.I. celebet Kínába vitték különleges terápiára, ami vélhetően kínai különleges celebterápia, sajnos még az sem használ. De most. A celebek talpmasszőre, a Vargha Metodika…..
JóVáros Blog Békemenet light 2014.03.29 16:36:27
Na, becsülettel néztem addig a Békemenetet, amíg mind be nem értek a Hősök terére. Mivel közrendes múltam miatt értek némileg az amúgysem túl bonyolult "népszámláláshoz", ezért mondom: 90 ezer ember, pluszmínusz ötezer van a Hősök terén, a Fidesz nagygyűlésén. A Hősök…..
Auqamarin Borostyán 2014.03.29 17:38:20
@Dayum01: A narancsködös birkák (tudom, képzavar) mindig aktívabbak, ha a Vezír összetrombitálja őket. De nem ez számít... :)
Felettébb furcsa teszt kitöltését rendelet el az önkormányzat vezetése a kerületi iskolákba járó hetedikes diákok esetében. Az úgynevezett "kerületi neveltségi mérésben" többek között arra is kíváncsiak voltak, hogy a diákok mennyire tisztelik a politikusokat. Szokatlan…..
    Kéri László kócosfogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriellát. A magyar Országgyűlésben nagyon kevés nő van, szinte tádzsik szinten kevés. A nő nem való a parlamentbe Magyarországon, a politika a végtelenül bölcs és jó arcú, rendezett fogú, rendkívül…..
Nagyot néztem a köztévé csütörtök reggeli adása láttán: Kürti Gábor, a Critical Mass főszervezője, kerékpáros aktivista volt a vendég, akivel Gulyás István műsorvezetőnek a nagykörúti kerékpáros közlekedés megoldásáról kellett volna beszélgetnie – Kürtit…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Auqamarin Borostyán 2013.07.27 10:32:36