Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amuci

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
Nem állítom, hogy nem volt meglepetés a negyedik csillag. Az volt. És nem azért, mert Pesti István, séf étterme nem érdemli meg, ő már a régi Babelben is bizonyította a hatalmas tehetségét. De mit is jelent ez a csillag? [Összeállítottam korábban egy listát arról, hogy mit NEM…..
 Amuci "alszakács" körkérdése: Azt tapasztalom, hogy nincs egy egységes etalon, amihez igazodhatna, amit követendőnek tartana a magyar szakács társadalom. Ezért is lehetnek ilyen ellentétek, a résztvevők között. Alakulhat itt akármilyen szakmai egyesület,…..
amuci 2011.03.03 20:35:09
@pacemaker: Az a főnök aki ilyen döntést hoz, nem is érdemel rendes szakembert. Pusztuljon bele a szarba, amit maga köré kavar.
A béreket nem a szakácsok, hanem a tulajdonosok adják.
Szűkebb pátriámban is az a szokás, hogy hoznak egy neves séfet irányítani heti 2 napot, majd felvesznek mellé két pancsert, aztán néhány hónap múlva elkezdenek vakarózni, hogy csak jobb lenne valami hozzá értő, de akkora már el van szarva nem csak a hely, hanem a költségvetése is. Aztán tegyél csodát.
 Fiatal kollégánk véleménye a "fiatal, de nagy tapasztalattal" rendelkező hirdetés feladóiról.Jó hallani az érintett véleményét is, de rossz tengődni látni egy fejlődni akaró ifjú Szakács termelői konyhás nyomorúságát!!!Használható és valóban…..
amuci 2011.03.01 18:09:48
@Domenique: Ez a menü létezik?
  amuci "alszakács" levele! "............A  minap akadtam a blogra, egyből neki veselkedtem és mintha mindenütt ugyan az lenne. Írod, ha gondoljuk írjuk meg. Hát ez az enyém. Majd meglátod érdemes e feltenni.Gondoltam elmesélem saját sagámat, hátha…..
A hús táplálkozástudományi jelentősége    Az egészséges táplálkozás szempontjából ajánlottabb az alacsonyabb zsírtartalmú sovány húsok, csirke, pulyka fogyasztása mivel a bennük található zsiradék általában a bőr és a hús között helyezkedik el. A túlzott mértékű állati eredetű zsiradék fogyasztása…..