Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gallaxyz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Kerékpárosklub egyáltalán nem lehangoló adatokat olvasott ki a rendőrség kerékpárosokat érintő razziájából. László János klubelnök szerint kifejezetten jó eredménynek tekinthető, ha a csengő hiányát is beleértve, ami a közlekedés biztonságát igazán nem…..
Gallaxyz 2013.07.26 16:21:25
@Svartalfar: Hisztizhetsz itt napestig, viszont ha ütközünk akkor én kiszállok az autóból, téged meg a mentő visz el (jó esetben).

Ezért dobálózunk itt a magadfajtáknak a szabályokkal, ha lenne eszed inkább megköszönnéd, hogy felhívjuk a figyelmedet erre - ha már az érdekeidet (állítólag) képviselni hivatott kerékpáros szervezet szarik bele. De persze szarjál rá te is, tekerj csak át minden piroson továbbra is nagy pofával, tekerj be az egyirányú utcákba szemből, tekerj át 40-nel a zebrákon, basszál lámpát kapcsolni este vagy láthatóságit húzni a városon kívűl, aztán meg majd háborodjál fel ha elütnek. Ne felejtsd el: fő a büszkeség! A sírodon majd kurva jól fog mutatni, hogy te bezzeg nem voltál olyan lusta fasz, mint az autós aki elütött és tovább él. Minden út bringaút YEAHHH!
Gallaxyz 2013.07.26 16:50:12
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: "A nagyobb vigyázzon a kisebbre/gyengébbre, és ne azon örömködjön hogy az ütközésükből ki kerül ki majd "győztesen".

És neked ennyi elég? Már hogy ezt így kinyilatkoztatod? És ha nem vigyáz? Mert mondjuk nem olvasta a kommentedet, mert mondjuk egy 20 órája úton levő, kikötött tachográffal közlekedő török kamionos? Akkor is kimész elé bátran "mert a nagyobb vigyázzon a kisebbre" bullshitben hiszel mindenek felett?

Nem lenne célszerűbb ha inkább azt hirdetnétek, hogy mindeni figyeljen, mindenk vigyázzon, de aki védtelen az vésse a fejébe, hogy rohadtul figyeljen mások helyett is, ha meg akarja élni a nyugdíjkorhatárt? Csak mert ez a valóság, amit te hirdetsz az meg egy mesekönyv.

Ha elhiszed, hogy az úton mások fognak vigyázni rád saját magad helyett, azzal gyakorlatilag alá is írtad a halálos ítéleted. És ebből a szempontból tök mindegy, hogy bringán ülsz, autóban vagy egy Kamazban. Mindennél van erősebb...