Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OnlyAGirl

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
OnlyAGirl 2013.07.25 20:37:48
Teljes mértékben egyetértek a blog írójával.
Én még csak 20 éves vagyok, de nem tartom normálisnak, hogy ennyire eget rengető különbség legyen a mostani 14-15 éves generáció és az én generációm közt. (Persze hangsúlyozom, hogy tisztelet azoknak, akik 14-15 éves generációban tudnak normálisan viselkedni, mert kaptak nevelést.) És szerintem ezzel még vannak így páran.
Az idősebb generációnak is megvoltak a hülyeségei, csak az a szomorú, hogy ez egyre rosszabb és rosszabb lesz. Azt látni néhány ilyen 14-15 évesen, hogy semmi életcélja, mottója "Carpe diem!", b*sszunk be minden bulin, mert az mennyire élvezetes, holott az egész buliból semmi nem marad meg, mutogassuk, hogy milyen állapotban vagyunk, amikor atom részegen fetrengünk már szinte a szórakozóhely padlóján, készítsünk magunkról képeket, amiken p*csaruhában pózolunk, amiből nem elhanyagolandó, hogy legyen kint a mellünk, akár soványabbak, akár molettebbek vagyunk. Majd a képeket, amin mellesleg látható minden feltöltjük gyorsan facebook-ra, de mikor egy pasi odaírja, hogy s*náznám meg miegyéb, akkor teljes mértékben fel vagyunk háborodva. És sajnos már nincs olyan szórakozóhely, ami ne lenne ilyenekkel tömve.
Ha valaki ennyi idősen ilyeneket csinál, akkor legalább ne reklámozza.
Nagyon sajnálom, hogy manapság nem az a fontos, hogy mit tudsz, hanem, hogy hogy nézel ki, és ha már valaki jobban tanul, többet tud, akkor az már stréber meg miegyéb.
Azt is érdekesnek és felháborítónak találom, hogy az ilyenek gyűjtik maguk mellé az embereket és ez a népszerű manapság. Azonban úgy gondolom, hogy ezek nagyrészt kamubarátságok. Nekem nincs sok barátom, mert én is, az ő szavaikkal élve, stréber vagyok, de legalább aki van, az igaz barát, és nem csak akkor kereshetem meg, ha bulizni akarok, hanem akkor is, amikor baj van.