Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szenzáció a Nekrológ PORTÁLON!Álhalálhír-hamisítók lebuktatása!"Nem kímélik - Kiszel Tündét holtan találták lakásában Ezúttal a dekoratív médiaszemélyiség szembesülhetett saját maga halálhírével a világhálón - Kiszel Tündével sem kivételezett a csak az internet…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
icsi 2010.07.30 14:04:35
@Quentin vagyok, Montargis-ból: Lehet, hogy vannak hiányosságok a tudásomban, de az is lehet, hogy már én is belekeveredtem abba, hogy mit is akart mondani a csaj. A "pace" azt hiszem világos, mármint az, hogy ezt akarta mondani. A második p betűs szónál van a gond: A posztoló beírta a fordításba, hogy "békét/pisit/darabot". Tehát lehet "peace", "piss" vagy "piece", illetve a pisi miatt esetleg még "pees". Mindegyiket máshogyan ejtjük egy kicsit (na jó, hogyha ragaszkodsz a hiátusaaimhoz: máshogyan ejtik, akik tudnak angolul, mint te, bizonyára...).Ezzel csak az volt a gondom, hogy elég szőrszálhasogatónak kell lenni ahhoz, hogy a béke mellett belehalljuk ebbe a pisit. Ezért nem értem a poénkodást. Ettől függetlenül tényleg vannak gondjai a csajnak az angollal. Ami nem azt jelenti, hogy ezzel a tudással ne lehetne ellenni a mindennapi életben, de azért az, hogy riportot készíthetett az gáz. Csak azért akartam egy kicsit védeni, mert Buttonnak nem nagyon kellett volna megerőltetnie magát, hogy megértse.
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
icsi 2009.05.26 11:07:51
Amikor Magpet épp nem GPS-t árul, hogy el ne tévedjünk, vagy épp nem maga is a természetben vadászik koordinátákra (kényelmesebb pillanataiban másokkal vadásztat rájuk), akkor néha ráül a billentyűzetére és nem tud róla leszállni. Személy szerint ezt csöppet sem bánom,…..