Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Osmocote

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  El tudja Ön képzelni, hogy a rendőrség  nem a bűncselekményt követően jelenik meg a tett helyszínén, hanem preventív jelleggel előtte?  Néhány éve nagy siker volt a mozikban a Különvélemény c. film. A Tom Cruise által megformált főhős, aki szerepe szerint…..
Az USA főügyésze bejelentette, hogy a tömeges bebörtönzésen alapuló büntetőpolitika erkölcsi és gazdasági értelemben is megbukott. Sajnos a magyar büntető-igazságszolgáltatás jelenleg éppen abba a hibás irányba indult el, ahonnan az amerikaiak most menekülni…..
Osmocote 2013.08.13 23:53:44
@Córeszmaci: "A büntetés ipar szerintem is megbukott a jogvédőkkel együtt. A mai börtönök néhol jobb hotelszolgáltatást nyújtanak, mint egyes szanatóriumok, mert az elítéltek jogai ugyebár... Ez minden csak nem elrettentő vagy átnevelő."

Lattal mar egyaltalan itthoni borton belulrol legalabb keprol? Vagy olvastad egyaltalan, hogy mennyivel tobben vannak egy cellaban mint kellene? Nem hiszem...
Osmocote 2013.08.14 11:17:28
@paraszthajszal: "A börtönben mindenkinek megvan a maga téglája, ami azt várja, hogy mikor érinti, simogatja meg a tulajdonosa"

Hidd el, eleg egy faradt reggel amikor veletlen nem figyelsz, és balesetet okozol autoval. Vagy barmi megtortenhet, es ott talalod magadat valamelyik BV hotelbe egy par evre... Barkivel megtortenhet. Kivancsi lennek, akkor mit mondanal a BV-ben uralkodo helyzetekre... Vagy, ha egy rokonod kerulne a BV szigetekre, akkor is igy kiallnal amellett, hogy milyen hawaii az elet bennt...

Mindenesetre azt kivanom sose kerulj be, es sose tapasztalja meg egy rokonod se.
Miszori bíró tanácsának nincs könnyű dolga. Augusztus 6-án elsőfokon ítéletet fog hirdetni a magyar romák ellen 2008-2009-ben elkövetett rasszista bűncselekmény-sorozat vádlottjai ellen zajló eljárásban. A dolga nem az akta terjedelme miatt annyira nehéz, hanem azért, mert a…..
Osmocote 2013.08.02 15:14:53
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:
Mondd milyen kotelesseget kell teljesiteni alapveto emberi jogokhoz?
Férjcserélő Uborkaszezon 2013.07.22 10:22:19
No, értem én, hogy nyár van. Nálunk is az van, szabadságokkal, több együttléttel, ami több veszekedést is jelent, és csak minimálisan több dugást. Több gyerekezést, de azért van munka is. Mert - kérdésre válaszolva - nálam a munka elég összevissza, tehát hol van, hol nincs;…..
Osmocote 2013.07.25 22:48:26
@titti79: Akkor azt képzelem ez a tied, mert így a jó nekem!:) Amúgy nem kell szégyelld, tökéletes:)!
De az agyam ellenkedik, itt nincs kilógó cicanyelv! Nem baj akkor is a tied *képzel* *képzel* kiver… Én legalább bevallom!:D