Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valószínű

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
valószínű 2013.07.25 11:11:40
@vasgyuszi: Ok értem már Stumpf A. ki gombán él.

Azzal teljesen egyet értek hogy birka de nagyon a magyar - ha megoldják hogy ne keljen már gondolkozni(majd mi gondolkozunk helyetted mire költsük a nyugdíjad meg az adód) és fellép 3-4 primadonna a gátra árvíz idején épp csak a tütü hiányzott akkor érzik a törődést minden rendben bólogatnak és x-elgetnek csak így tovább.... Pont ez látszik a BKV-n is hogy igazából mindenki leszarja - talán kivéve azt a sofőrt aki sejti épp mekkora szemetet raktak alá és reménykedik hogy nem ő lesz a felelős ha nem tud megállni télen a nyári gumival, vagy egyszer csak benn ég valaki véletlenül. megsúgom Ő lesz :)
valószínű 2013.07.25 12:22:24
@Shadowbull: Nem egészen, ill nem csak, mivel most veszik a devizahiteleseket vagy a bankok (*) vagy a költségvetés(**) pénzén. De mindenesetre biztos hogy 1-2 millióba is bele kerül egy egy szavazat gondoljatok bele még így is megéri?! ennyi pénz sem számít akkor mit számít az 300 Mrd a BKV-ra: semmit.

* Bank = pont ugyan olyan vállalkozás mint a sarki ződséges csak egy kicsit nagyobb. Így működik: tőkét fektet be hogy nyereséget termeljen. Csakhogy rengeteg tőkét ami nélkül már rég seggre ült volna a gazdaság (és A BKV IS) vagyis nem szoc intézmény ha sarokba szorítják csomagol és lelép, csak épp a pénzével együtt. Akkor mehetünk gyalog. :)

(megjegyezném hogy arról nem a bank tehet hogy leírják hogy árfolyam kockázattal jár sok barom meg ész nélkül aláírja hogy jó persze aztán meg megy a sípítozás)

** költségvetés: na ennek sejtitek honnén van a bevétele áfa + jöv adók stb kb 50 féle + szja kb= 70%-a a munkabérednek.
valószínű 2013.07.25 13:07:59
@Zeppeliner: Ennyi...