Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Major Adrienn

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ilovemom Mesés gyógyulás!:) 2013.10.26 08:01:10
Minden Anyuka jól tudja, hogy a gyerekkorhoz sajnos a kisebb-nagyobb horzsolások, sebek is hozzátartoznak. Ezek megfelelő fertőtlenítése és leragasztása különösen fontos a gyors és hegesedés nélküli gyógyulás érdekében. A Hansaplast gyermek sebtapaszainak népszerűsége évek…..
Major Adrienn 2013.10.26 08:27:46
Első ránézésre nem nagyon tudtam, hogy mivel is állok szemben, amikor megpillantottam a Geomag KOR játékait, de rövid tanulmányozás után sikerült megfejtenem a játék lényegét és fontosságát! Ez a vadonatúj, innovatív mágneses építőrendszer elmossa a határokat a népszerű…..
Major Adrienn 2013.10.24 11:26:59
A téli időszak beköszöntével egyre többet vagyunk otthon és egyre kevésbé járják át otthonunkat a természet illatai. A gyertya önmagában egy nagyon mutatós és dizájnos dekorációs eszköz, ám, ha mellé még illatok is társulnak, akkor könnyedén varázsolhatunk kellemes…..
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..
Képzeljétek el, hogy egy októberi felmérésből kiderült, hogy az Édesanyák nagy része úgy véli, hogy a párizsi és vajas zsemle ideális reggeli egy gyermeknek....?! Szerintem a reggeli a nap legfontosabb étkezése, hiszen amellett, hogy megadja a kellő energiát és lendületet …..
Ha szereted a különleges és hasznos kiegészítőket, akkor szeretném Neked bemutatni, az Anna és István által, kézzel készített Postbook-okat! A naplód, nemcsak a személyi menedzsered lesz, hanem egy szuper kreatív társad is, melyben minden napra jut néhány befejezetlen mondat,…..
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
Major Adrienn 2013.09.04 16:03:44
Kedves Anyuka! Ha eddig még nem találtad meg a gyermeknek a kedvenc kis figuráját, melyek a sulis füzetekrôl is visszaköszönnek, akkor érdemes szemügyre venned a Pagony legújabb termékcsaládját, melyet Ruminis, Panka és Csiribís és a Két kis dinó kedves…..
Major Adrienn 2013.08.28 08:09:27
Ha Neked fontos a gyermeked egészsége és szeretnéd, hogy a divatos gyerekcipők ne csak a jól nézzenek ki, hanem anatómiailag is megfelelőek legyenek, akkor bemutatom Nektek a Dr.Monte Bosco lábbelijeit! A cég olyan szakmailag válogatott cipőket forgalmaz és gyárt, melyek teljes…..
Az ESPRIT óra és ékszermárkája is megerősítette az ékszerek iránti rajongásomat, hiszen megint különleges darabokra bukkantam! Őszi/téli kollekciójuk a harmóniára és a természetességre épül, különleges anyagainak köszönhetően – nemesacél, teknőspáncél –a…..
Egy dolgozó Anyukának igen nehéz helytállni a konyhában hiszen a gyereknevelés, a munka mellett nem sok idő marad az önfeledt sütögetésre…egészen MOSTANÁIG! Mikor megláttam a MAGGI újdonságát, akkor már tudtam, hogy sok háziasszony repdesni fog az örömtől, hiszen egy olyan…..
Major Adrienn 2013.07.31 08:20:59
Szerintem már minden szülő hallott a Crayola termékeiről, melyek már 128 éve vannak a világpiacon és 17 éve Magyarországon. A gyermekek kreativitását nem lehet elég korán elkezdeni fejleszteni és ez bizony a szülők feladata! A Crayola termékek nagysága az egyszerűségében…..