Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen komoly megpróbáltatások elé idézi az elmúlt hétvége a futó(blogger)t: szombatra és vasárnapra virradóan magyarországi viszonylatokban is, ha lehet ezt a kifejezést használni, jelentős havazást produkált az ország északi része hatalmas mínuszokkal megrakva.Mi a…..
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..
itsi 2009.03.15 15:43:29
@malacka69 megélhetési dolgozó:


Figyi Malac, pontosan ez az amiről W. ír... Te is ide jösz ezzel a fantáziátlan szövegeddel. Nem is értem , miért gondolod , hogy mi fogékonyak vagyunk rá. Azok, akikről W. ír elolvasták ezt a cikket és nem igazán van kedvük fidesz-szaköröskkel fórumozni mert mi már az összes rendelkezésetekre álló válaszlehetőséget ismerjük.

Csak leírtam, hogy tud miért nem válaszolok legközelebb, ahogy eddig se tettem.
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..