Regisztráció Blogot indítok
Adatok
essompolyog

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten Fülessel megnéztük a Cashback c. filmet.  Ma rájöttem, hogy tényleg el kell ütni valamivel az időt. De mivel?  Az órát nem szabad nézni. Tény. Azonban sajnos kialakul egy másfajta időérzék. 4 megrakott konténer kb. félóra. Nem jó taktika. Nem az órát nézem,…..
Kicsit a tervekről:  Nem is tudom, utoljára mikor voltam ilyen eltökélt. Talán 18 évesen, amikor Londonba mentünk. Tudtam, hogy lesz pénzem, szabad leszek, azt csinálok, amit csak akarok. Az egyetem alatt, úgy vélem, kicsit elvesztettem a fonalat, merre tartok, mit szeretnék. Ezt elég…..
Március 17. reggel 10 óra körül. Füles épp melóba kísér. Csörög a telefon. Apa. Másnap kezdhetnék itt, Olaszországban, gondoljam át azonnal. Estig kértem haladékot. Egyből elkezdtem telefonálgatni. Én egyedül nem tudtam volna meghozni ezt a nehéz döntést. Életem egyik, ha…..
Április 1-vel kezdtem el dolgozni. Ugyanazok az emberek, mint 4 éve. Ugyanazt csinálják azóta, nap, mint nap. Számomra a legfurcsább, hogy rengeteg fiatal van; pl. Eu, aki most 21 éves. 4 és 5 évvel ezelőtt is már itt dolgozott. Vagyis, 16 évesen otthagyta az iskolát, és azóta…..
Várjuk a helyes megfejtéseket! :) ..
essompolyog 2013.07.23 14:12:07