Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SültNyuszii

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Egyik nap nagyon kómásan keltem fel, olyannyira, hogy elfelejtettem melltartót húzni. Na máris gondolhatjátok hogy mi jött ki ebből, mert a tetejében fehér póló volt rajtam. Na szóval, mentem a suliba, már meg is érkeztem, amikor két nagyon lassan telő óra után…..
SültNyuszii 2013.08.27 16:46:51
@Zuzzant: xD
Sziasztok!!Egy új adminnal bővült a körünk.... Nincs külön jelölése, mert nem lesz és kész.... Egyik kedves barátnőm lesz az; Ancsa. Onnan lehet majd megkülönbözetetni az ő bejegyzéseit az enyémektől, hogy ő kicsit több animét látott már mint én. Ebből láthatjátok hogy…..
Hellóka!Először a Kaichou wa Maid-sama című animét fogom nektek bemutatni, mivel ez volt az első olyan anime aminek én és a barátnőm néztünk utána és nem olyan "tucat anime" mint a Naruto vagy a Kilari. Tehát akkor kezdjük is.Az anime adaptáció 2010 tavaszán indult útjára, mely…..
Sziasztok!Ebben a blogban animékről és mangákról fogok úgymond élménybeszámolókat tartani. Egyenlőre megvagyok azzal a tapasztalattal amit szereztem, de ha majd kifogytam a bírálni valókból, szívesen fogadok tippeket, amiket az animemanga@citromail.hu címre kérek elküldeni. Itt (a…..