Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c.eng

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldali mester ismét példát mutatott, hogy nincs nyár, nincs uborkaszezon! Kampány van, tessék "dolgozni". Ketyeg az óra, és már csak 999 óra maradt az ultimátumból. Röpke 6 hét és kiderül, hogy mi lesz, ha az ellenzék nem teszi magáévá a szépkorúakat Scmuck Andort ...A…..
c.eng 2013.07.23 13:37:33
Érzik a közelgő választásokat a pártok, és ezt a hullámot előbb-utóbb minden párt meg fogja lovagolni. Amellett, hogy nyilván Schmuck barátunk se tudja, hogy honnan dől a lé, a nyugdíjasokkal meg elhiteti azt, hogy van ott még több is, ahonnan ez jön. Persze a 100%os gyógyszerár támogatásra biztos van keret. Elvégre a kormány megvágta a táppénzes papírformát. Így ha valaki szétmelózta magát, utánna dögöljön is meg azonnal. Csak a nyugdíjasok jobban éljenek. Egyébként is tudtommal a nyugdíj bruttó értéke a nettó, tehát adómentes, valamint a tb-t is az állam fizeti a nyugdíjas helyett. Én arra lennék kíváncsi hogy mi lesz ha lejár az ultimátum határideje... Kivonulnak az utcára? Megtámadják a parlamentet? Ne adj isten sztrájkolni fognak?
Az egyetlen dolog amit támogatnék, az a 15. pont. Annyi változtatással, hogy tájékoztassa a szép korú embert, arról a tényről, hogy mindamellett, hogy neki otthon kell várnia a postást, minden hó végén. Addig a munkavállaló helybe megy a lófaszért, és bizony nekik nincs korrekció évente, mert inflálódik a rohadt forint.
Nem vagyok egyetlen nyugdíjas ellen sem. De amikor láttam a 70 éves papát a fidesz székházas tüntetésen fenyegetőzni savazással, azért az én zsebemben is kinyílt a bicska. Na az ilyen embertől már azonnal elvenném a járandóságát és tanuljon meg érvényesülni a mai munkaerőpiacon, aztán hátha akkor már nem lesz ideje hasonló dolgokat forgatni a pici agyában.
Végezetül hogy lehetne egy rég elfeledett kor embere a jövő alappillére? a mostani 65 évesek, életük jelentős részét a kommunizmusban élték le. Ahol mi volt az akkori hatalom istentelen nagy vívmánya? Naná, hogy a gyárkapun belüli munkanélküliség. Szóval vannak olyan emberek ma Magyarországon, akit két rendszer tartott/tart el. Cserébe még neki áll feljebb. Persze aki most szeretne mondjuk egy egyetemre járni azt szinte azonnali jelleggel eladósítják. Én azon csodálkozom, hogy már magáért a gondolatért nem szednek pénzt... Szedhetnének, és dobhatnák bele a nyugdíjkasszába :)