Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pagát

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NemGogol Zörög a haraszt 2018.04.09 15:00:07
IDEGESÍTENEK az összeesküvés-elméletek, és eddig mindig sikerült visszatartanom magam attól, hogy hasonlót állítsak elő. Pedig volt már úgy korábban is, hogy a véletlenek (?) összjátéka roppant gyanús következményekhez vezetett, mégsem engedtem a csábításnak, inkább azzal foglalkoztam, hogyan…..
Pagát 2018.04.12 23:01:32
@Tölgyes Péter:
Hányszor voltál szavazatszámláló? Mert nekem úgy tűnik, hogy mégiscsak téged nem zavarnak a sem a tények, sem a nemzetközi erre szakosodott, árgus szemekkel figyelő és a választási rendszert tényleg ismerő emberek. A net tele van hoaxokkal, és ezeknek az alapját bármely informatikus "szakemberrel" ugyanolyan könnyű "alátámasztani", mint a sellők létezését! Az index most már tele van megalapozott elemzők tényleg szakmai elemzésével és magyarázatával, és furcsa módon nem az összeesküvéseket támasztják alá.
De a kedvetekért még egyszer: az elektronikus rendszerben olyan könnyű a csalást kimutatni, hogy eszement bolond lenne, aki megpróbálná, mert magát járatná le!
Többszörös papír alapú biztosítás van a rendszerben, és nem ártana ismerni ezeknek a működését. Persze nyilván az sem hat meg, hogy a helyi jegyzőkönyvek is felkerültek a valasztas.hu-ra. Lehet böngészni és eltérések esetén bárki jelezheti, hogy baj van.
Azt, hogy erre legújabb gyöngécske válasz, hogy nyilván a jegyzőkönyvek is hamisítottak, ismét csak azt tudom mondani, hogy tetszettek volna menni szavazatot számlálni, és akkor nem beszélnének badarságokat, hiszen otthon lenne a szavazatszámláló jegyzőkönyv másolata a saját asztalán, és talán esetleg annak mégiscsak hinne...
Pagát 2018.04.12 23:12:56
@morph on deer:
A "rendszerösszeomlással" kapcsolatos "szak"véleményekkel alapvetően egyetértek. Vérgáz.
Csak én azt állítom, hogy tök mindegy, mert minden adat nyilvános, most már a szavazóköri adatok is, bárki összeadhatja, akinek van egy kis ideje, kereshet fura mintázatokat, és eddig az elemzések úgy találták, hogy bénázások folytak a szavazatszámláló bizottságokban. Ez részben annak köszönhető, hogy nagyon kevés párt tudott delegáltakat kiállítani, a hivatalból kirendeltek (nem pártdelegáltak) pedig tapasztalatom szerint nagyon alulmotiváltak - mint egy rendes apparatcsik. A munkát nálunk is a pártdelegáltak végezték főleg, és hamar rájöttünk, hogy hiába más csapatnak szurkolunk, és egymást is ellenőrizzük, alapvetően akkor járunk jól, ha beleállunk a munkába, és csináljuk.
Nagyon remélem amúgy, hogy legalább annyi hozadéka lesz a mizériának, hogy négy év múlva néhányan, akik most csalódottak, jelentkeznek a kedvenc pártjuknál, hogy na most már megpróbálná ezt a szavazatszámlálósdit, mert ilyen lovat még nem látott közelről! Ezzel biztos, hogy mindenki nyerne, nem csak a leendő győztes!
És végre elhinné, hogy nem számít, hogy feltörik-e az elektronikus rendszert, mert nem az adja a rendszer pontosságát, visszaállíthatóságát, legfeljebb a gyorsaságát.
Pagát 2018.04.12 23:29:08
@Tölgyes Péter: Nem, nyilván nem. De megjegyzem, hogy a választókörzetben jó pár tucat delegálttal beszélgettünk, és senki sem kapott pénzt. A talpasok sosem kaptak szerintem pénzt az elmúlt évtizedekben semelyik párttól sem! Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy ezek az elméletek sokkal haloványabb alapokon nyugszanak, mint akár a Soros invázióval való fenyegetés. Persze az érzelmeknek nehéz magyarázatot adni, de esetleg lehet kérdezni is! Ezért jó a net! Mert közösen valójában piszok sok információt tényként tudunk, és közös szürkeállománnyal helyére is tudhatjuk tenni! Nyilván ehhez akarni kell...
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
Pagát 2018.04.10 20:38:22
@Vizilabda: "Egyértelműen csalás volt ez az eredmény, biztos Putyin is besegített benne. "
Putyin biztos nem, te ha nálatok volt, akkor te viszont igen. Amiért nem mentél el és számoltad a szavazatokat! Lehet gürizni, és nem hülyeséget beszélni! Ld. korábbi kommentjeimet!
Csalni csak ott lehetett, ahol az úgynevezett ellenzéki szavazók még arra is lusták voltak, hogy odaálljanak a hivatalból kirendelt meg a többi párt szavazatszámlálói mellé!
Ezt még Fletó is elismerte, hiszen pont ő mondja, hogy ahol nem volt saját szavazatszámláló, azokban az eredményekben nem hisz! Talán tetszettek volna szavazatszámlálót delegálni!
Jahogy egyszerűbb részegen kígyót-békát beszélni?
Hát, nem is csodálkozom semmin! Csak amikor az agymosottak agymosottaznak! Mi is az? Siralmas vagy nevetséges?
Pagát 2018.04.10 21:03:20
@Figyel Castro: " érdekes, miért nem ment a választás.hu? Hová lettek a szavazólapok? Hát a jegyzőkönyvek? Megannyi kérdés... "
Neked még nem fagyott le a géped? Irigyellek!
Milyen szavazólapokról meg jegyzőkönyvekről beszélsz? Hányszor voltál szavazatszámláló?
Minden szavazatszámláló elkérheti a jegyzőkönyvet, amit ő maga írt alá a szavazatszámlálás lezárultával! A miénk is itt van nálunk. Igen, összenéztem azzal, hogy mi van a valasztas.hu-n!
És tadaaaammm: Ugyanaz van fent. Micsoda meglepetés! És hol vannak a szavazólapok? A helyi választási bizottságoknál! Ugyanis fellebbezési időszak van. Ha nem az lenne fent a valasztas.hu-n, mint a jegyzőkönyvemben, akkor én lennék az első, aki fellebbezne. De ugyanaz van!
Megjegyzem nálunk is hibázott a szavazatszámláló bizottság, meg a hivatal. Ugyanis iszonyat nagy kicseszés szerencsétlen falusi Polgármesteri hivatalban levőkkel, mikor az utolsó pillanatban lép valaki vissza, de persze ilyenek a játékszabályok. Azután választás előtt szombat délben kapnak 12 óra szorgalmi feladatot, hogy húzzák át minden szavazólapon a visszalépett jelölteket. Pár ezerből hibáztak egyet-kettőt. Aki nem hibázik, legközelebbre jelentkezzen segítőnek!
Jó, mondjuk durva hiba a nemzetiségi szavazóknak pártlistás szavazólapot adni tucatszám, de ezt ki is szúrták rögtön az elemzők, mert nem stimmelnek a számok.
Szóval felejtsük már el az eltűnő tintát, meg az ilyen baromságokat mert ezeket bárki pillanat alatt ellenőrizheti és fél óra múlva tele lenne vele a média. De nincs tele, csak akinek a fejét elcsavarták a gyíkemberek.
Pagát 2018.04.10 21:37:34
@Figyel Castro:
Részletezd kérlek az elméletet, kezdek kíváncsi lenni!