Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fidesz Maffia

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTÉS, július 24: Dunakeszin Nyíri Márton és Lukácsi Bálint képviselők a "Dunakeszi Reptérért" nevű fb-csoport alapítójának (Molnár György) szándékaival azonos nézeteket vallanak - a kezdetektől fogva. Nyíriék pedig benyújtották a jegyzőnek a népszavazási…..
Fidesz Maffia 2013.07.22 16:46:44
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

"A kormány a felelős a 300 forintos euróért"
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=128212

Továbbá:
Orbán Viktor, 1989: "A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta SZOCIÁLLIBERÁLIS meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila."

Továbbá: Beszoptad. (ahogy a Fidesz droidok szoktát)

Igyekezz jobban, így nem kapasz trafikot!
Fidesz Maffia 2013.07.22 16:58:16
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Monnd, te szopni jársz ide?

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen."

Orbán Viktor, 1990