Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GTL

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok a "ha", de egy kis odafigyeléssel talán nem rémálomként kéne visszagondolnom az elmúlt pár hónapra. Talán a férjem nem mondta volna, hogy lehet nem szeretne több babát, mert ő idegileg tönkre ment a sok aggódásban,hogy hol a kicsit, hol engem látott a kórházi…..
GTL 2013.07.22 18:05:20
@karamellcukorka:
Lehet buta kérdés, még nem kellett ilyet intéznem. Ha a képviselőnél jelentem az esetet abból nem lesz per, tehát ügyvéd sem kell?
Illetve többen mondták, hogy a bent felejtett lepénydarab elég sűrűn előfordul, és ebből nem csinálnak ügyet, csak ha tudom bízonyítani hogy a szülésznő jelezte a hiányt. Vagy ez mégsem így van?
Köszönöm
GTL 2013.07.26 23:04:52
@IrishOak:
Igen, lehet besokalltam, ki nem tenné miután közölték vele hogy hatalmas szerencséje van hogy túl élte a dolgot. Arról nem is beszélve, hogy jóformán megfosztottak a gyermekem első 3 hónapjától. Sokszor felkelni sem tudtam olyan fájdalmaim voltak, fekve pelenkáztam a lányom, mert annyira szétrepedtem. És igen, ez is a kedves doktor úr hibája, mert tudták hogy nincs fájásom, mégse adtak semmit, ott csücsültem a váróban órákat, aztán mikor rájöttek hogy nekik sietős, durr bele oxitocin, persze hogy szétszakadtam.

Illetve nem küldöm a férjem sehova, tudom hogy mik ezek a fertőzések, a normál flóra része, nem nemi betegség. Ettől függetlenül a babára veszélyesek lehetnek magzatburok és magzatvíz hiányában.
GTL 2013.07.26 23:07:41
@karamellcukorka:
Köszönöm, én is felvettem azóta a kapcsolatot egy ügyvéddel. Ő is elmondta, mivel nem tudom bízonyítani hogy a szülésznő észlelte a hiányt, illetve hogy az orvos nem vizsgált meg távozáskor így a kórház ráfoghatja mint szővődmény.