Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natália pécsi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis színes a magyar orvostársadalomról. Múltkor három frissen végzett orvosismerősömmel borozgattam a Ferenciek terénél, két pohár között szóba jött az egyetem, a kezdődő felnőtt élet, a kórházak állapota, az egészségügyi ellátás és persze fárasztó…..
Natália pécsi 2013.07.22 10:34:47
Eszter!

Felesleges kaffognod!
Ha nagy ember vagy, van pénzed, vagy van valakid aki nagy ember és pénzes, esetleg jó nő vagy simán el tudsz bármit intézni, diplomát vizsgákat zsíros állást!
Ha mind ezek nincsenek meg ott és úgy rúgnak valagba ahogyan kedvük szottyan. És nincs az a HÖK vagy HaHa de még lelkiismeretes rektor sem aki ettől meg tud védeni! A HÖK-ről pumpás pistáék óta tudjuk, hogy miféle emberek gyülekezete és miért vannak!
A Hallgatói Hálózatról sincs sokkal jobb véleményem, igaz róluk még disznóság nem derült ki. De az kétségtelen, hogy fotelforradalmárok-semmi több. Te meg ha kisember vagy jobb ha beletörődsz, hogy ott és akkor ejtenek fejre amikor csak akarnak, és hogy vigasztaljalak nem vagy ezzel egyedül! Van még pár száz ezer-ha nem millió sorstársad. És ez azért van így mert tűrünk mert hagyjuk mert félünk egy újabb 56-tól, emlékeinkben él még 2006, pedig arra is gondolni kéne, ha tovább tűrünk ezeknél csak rosszabb fog jönni és akkor feltehetjük a kérdést megérte e a galamb lelkünknek?
Beiratkoztál egyetemre? Megcsináltál minden vizsgát, de nem kaptál diplomát? Ráment a nadrágod? Így jártál! Lefejelted volna a rektort rád hívták volna a TEKet! Börtön aztán az utca! Nem tettél semmit, ugyan úgy nem lesz diplomád és vár rád az utca! Ez van! Senki nem fog semmit se tenni se érted se másért. Magadért se fogsz tudni semmit és másért se fogsz tudni tenni semmit, mert mi magyarok ilyenek vagyunk. Hőbörgünk egyet majd fejest ugrunk a kútba ha a hatalom ezt kívánja tőlünk.
Vagy megszoksz, vagy megszöksz, vagy átszoksz. Ezek közül választhatsz, de hogy itt bárki is bármit tenni fog érted, vagy másért esetleg a közösségért. Vagy a közösség lép fel saját magáért, azt felejtsed el! Arra se várj, hogy majd a Hálózat fog forradalmat csinálni! majd jön az ellenzék ígér valamit, mi megszavazzuk mert tele a tökünk a mostaniakkal, ők lehet nekünk köszönhetően megnyerik a választásokat és majd ők is jól a fejünkre ejtenek. majd újabb négy év múlva jön a következő politikai erő akik ugyan ezt el játsszák velünk. El fogják játszani mert tudják, hogy megtehetik velünk mert hagyjuk, mert nem lesz következménye, mert félünk, mert nem akarunk 56-ot és 2006-ot. Mert nekünk jó ez így!

Erre gondolj mikor bárkinek is panaszkodsz akár HÖK akár a Hálózat!