Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baltay Lászlóné

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés A rektor úr gyáva 2014.01.21 08:22:30
A Közgáz rektora válaszolt egy KDNP-s államtitkár, bizonyos Rétvári, követelőzésére, hogy az egyetem távolítsa el Marx szobrát az aulából. Rostoványi rektor úgy döntött, magyarázkodni kezd, és előszedte az egyetem történetétől kezdve a már meghozott "radikális…..
Baltay Lászlóné 2014.01.21 16:19:14
@jobbdemokrata: Rajtad is röhögni kell édesem!És nem a ballib -ahogy te nevezed - védelmezi Marxot, hanem a józan ész.Elég volt már a szobrokkal való játszadozásból%
!Foglalkozzunk értelmesebb dolgokkal!Ja hogy az strapás!Az más, akkor bujj vossza a pincelyukba!
December első napjaiban arról posztoltam, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselő és polgármester olyan új innovatív utakat talált a szociális érzéketlenségben, amelynek csodájára járnak majd a szegények büntetőexpedíciójában gyakorlatot szerző kormánypárti…..
Baltay Lászlóné 2013.12.28 08:49:45
@Mária: NE HAGYJA ABBA!aKKOR HONNAN ÉRTESÜLNÉNK EZEKNEK A SZEMETEKNEK A "JÓTÉKONYSÁGAIRÓL"UGYANIS Ő NEVEZTE EZT A SZEMÉTSÉGET ANNAK!
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
Baltay Lászlóné 2013.12.24 13:08:25
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Biztos hogy mi fogunk sírni?De ha mégsem, akkor felajánlok neked 10 csomag papírzsebkendőt, na és egy vcsorát a Hiltonban.Oké?
Kerényi Imre az egyik kedvenc figuránk a NER-ben, az asztalától és a festményeitől is eldobtuk az agyunkat, és valószínűleg mindegyikre örökké emlékezni fogunk. Az Alaptörvényhez közpénzből készíttetett abszurd képeket eleinte fegyveres őrök vigyázták az Országos…..
Baltay Lászlóné 2013.12.14 15:36:08
@xvxvxv: Haha!Mostanság Koncz Müvész Ur pedig az Ujszinházat(így egybenírva) erősíti.Na ez a szép!
Az ember, miközben böngészi az Egyetlen Hivatalos Magyar Hírügynökség honlapját, percenként szembesül azzal, mennyi minden történik egy nap ebben az országban. Szerdán például sajtótájékoztatót tartott Volner János, a Jobbik alelnöke a fővárosi közlekedési káoszról,…..
Baltay Lászlóné 2013.12.12 13:06:41
@Wagem: A stílus maga az ember!Hát szóval ilyen vagy te is!Gusztustalan,bunkó!Elnézést kérek mindenkitől, de ez azért már sok!
Néhány óra leforgása alatt is erős mezőny gyűlt össze a kormányzati arrogancia megnyilvánulásaiból a törvényhozás hétfő délutáni munkája során. Kigyűjtöttem.Rétvári Bence igazságügyi államtitkár bírja ezt mondani egy napirend előtti felszólalásra válaszolva: "Ami a…..