Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csubi8

218 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014 év vége közeledik, mindenhonnan, még a csapból is a next-gen játékok folynak, főleg konzolra, de PC-re is olyan játékok jelennek meg, amelyeknek már a telepítője is 50 gigabájt, a játék futtatásához pedig 150.000 Ft-os videókártya kell, de abból is kettő, ha igazán jó…..
Csubi8 2021.03.31 16:22:03
@Hori1988: és még valami. telepítés után (ha sikerül) mindenképp először a GTA SETTINGS-et kell elindítani és SAVE. ez fontos!

+még egy tanács. ha ezek után se indul el, akkor a többmagos processzorral lesz gond. ilyenkor indítsd el a grand theft auto.exe-t, feladatkezelőt indítsd el Winben, keresd meg a futó programok között a játékot, jobb egér gomb, affinitás beállítása és ott fogod látni, hogy hány processzoron fut a játék. vedd ki a pipákat, csak egy, a Processzor 0 maradjon! (ez minden ősrégi DOSos játéknál szokott segíteni). zárd be a programot és indítsd újra! nekem így most ment! (windows 7 64bit)
Amikor a Call of Duty sorozatból kihozták az első Modern Warfare-t, még ők sem gondolták, hogy ilyen kedvező fogadtatásban részesül. Ezek után nem is volt kérdés, hogy kihozzák a következő részt, amely 2009-ben látott napvilágot. A játék ütős, pergős, szerintem érdemes…..
Csubi8 2017.07.04 08:14:11
@sysko82: szuper! arra emlékeztem, hogy a codmw3 sokkal könnyebb volt beállításügyileg :D lehet hogy 2017-ben újra letesztelem az MW2-t, hátha változott valami.
Csubi8 2020.07.03 07:27:23
@Ákos Joó: szia, megnézem majd. bár a saját gépemen még win7 van (kifulladásig, Tesó!) :D de van itthon Win10-es gép. szóval kis időt kérek, felrakom és megnézem. (a nénikéjét a Windows 10-nek, hogy lehet, hogy az összes játékot újra le kell tesztelnem. :/
Csubi8 2020.07.03 12:14:09
@Ákos Joó: szia, megnéztem, kipróbáltam, nem megy. ugyanazt a programot (ugyanaz a változat a CODból) tettem fel Win7-re, hasít mint gép, ugyanaz ment fel szűz Win10-re és DLL hiba. Most elkezdtem másolgatni DLL-eket, Visual C++ redist cuccokat telepíteni, meg Directx-et, Javat és egyebeket telepíteni, ami ideiglenesen kinyírja a DLL hibát, de vele együtt más hiba jön elő, el sem indul a multiplayer. Szóval amit sejtettem, hogy ilyen régi játékokkal nem lehet WIN10-en lanozni, felejtsétek el. DObjatok fel egy Win 7-et, vagy 8.1-et.
Lan Party Segédlet Battlefield 3 2016.03.19 17:57:59
Sokan kérdeztétek, hogy a Battlefiled 3 nincs-e LANban, és jelentem van, de csak erős idegzetűeknek ajánlom, mert a beállítások szöszölésével vért fogtok hugyozni...én szóltam...
Csubi8 2019.03.30 22:25:20
@orosziem: szia, minden segítség jól jön, akár ide is beírhatod kommentbe, és ha lesz időnk frissítjük a fájlokat, hogy más is tudja használni! NAGYKÖSZI! :)
Lan Party Segédlet Re-Volt 2019.03.20 09:36:45
A múltkor ráakadtam egy nagyon poénos játékra, ami LANon szerintem nagy sikert arathat. A Re-Volt-ról van szó, ami messze nem új játék, de találtam belőle olyan verziót, ami hajlandó újabb Windowsokon is futni...
Ha hosszú hétvége akkor LANozás! Nyolcadmagammal versenyeztünk a BLUR játékban, 15 futamon keresztül, hogy a végén győztest hirdethessünk, aki megkapja a LAN vándorserleget (ami az övé lehet a következő bajnokságig)...
Persze, rögtön ellőttem a címben a fő poént, a gép árát, így akár már nem is érdemes továbbolvasni. És bár szerintem méretét (és árát) tekintve alkalmatlan a hordozhatóságra a fent említett gép, játékra viszont kétségkívül ez a tuti rendszer. Meg egyébként minden másra is...
Érkezett a nagy bejelentés januárban, hogy 1 évük van azon felhasználóknak, akik Windows 7-es operációs rendszert használnak, hogy átálljanak valami másra (feltehetőleg 8-ra, vagy 10-re), mert 2020. januárban megszűnik a Windows 7 terméktámogatása...
Úgy gondolom, hogy mindannyian egyszer az életben kipróbáltuk már a gördeszkát, a görkorcsolyát, vagy akár a BMX-et, vagy ezeket az aprókerekű 21. századi rollereket. De kevesen jutnak el addig, hogy aztán trükközzenek is vele, pedig az aztán az igazi móka! Én tudom, mert…..
Talán még vagytok páran, akik emlékeztek arra az ősrégi 90-es évekbeli játékra, ahol kis matchbox méretű autókkal kellett csapatni egy szobában, ráadáasul osztott képernyőn is lehetett tolni egymás ellen! Igen, ez a Micro Machines sorozat és azt az egyetlen változatot nézzük most meg, amelyik LANban…..
Ezt a 2011-es Tower Defense stílusú játékot Amand ajánlotta; köszönet neki! És mellesleg - ha jól emléxem - ez az első ilyen típusú játék a LANos játékok között, talán úttörő lesz és még érkezik pár hasonló...
Lan Party Segédlet Mad Riders 2019.01.19 10:30:00
A Mad Riders egy 2012-es offroad, vagyis pontosabban Quad/ATV játék, kifejezetten arcade stílusú, a PUREhoz hasonló és tökéletesen működik (internet nélküli) LANban, mindenféle hekkelés nélkül...
A kép mindent elmond 1000 szónál, de egyébként SZU küldte be a képet, ahogy gyermekei már hódolnak a LANozás szenvedélyének (a Dynablasterrel játszanak). Hatalmas riszpekt! :)..
A korábbi felhívásra - miszerint várom tőletek a LAN Partikon készült képeket és cikket - TopGuntól érkezett a következő: "Közel 20 éve, minden év októberében összejön a csapat Leveleken egy jó kis lanparty-ra. 3-4 nap végtelen lazulás, evés mértéktelenül és ivás mértékkel. Vagy fordítva, de ez már…..
Csubi8 2019.01.15 21:18:23
@Amand: szia! ne tudd meg mennyi játékot tesztelni kéne még (ahogy Ti is ajánlotok), csak időm kevés rá, de hosszú még ez az év. :) rajta leszek.
Csubi8 2019.01.15 21:19:11
@ilacko84: köszi, remélem sokan hasznosnak találják az oldalt még és nem hal ki végleg a LANozás. :D
Lan Party Segédlet Starcraft 2 2019.01.13 18:31:22
Az 1998-as Starcraft folytatását a rajongók szinte kikönyörögték. Akkoriban a játék borzasztó felkapott volt, bátyámmal mi is sokat játszottunk hálózatban, de igencsak eljárt felette az idő és szerencsére a 2010-es folytatás nem változtatta meg a játékot gyökerestől, hanem hű maradt önmagához...
Lan Party Segédlet Screamer 4x4 2019.01.05 12:02:00
Többen kértétek, hogy kerüljön tesztelésre (és így a listába) a Screamer 4x4 nevű off-road játék, hát íme! A játék - ahogy a videón is láthatjátok - nem új, ellenben régi, azonban mint már bizonyítást nyert, a régi játékoknak is helye van nálunk, ha rendelkezik azzal a…..
SZU-nak köszönhetően egy újabb gyöngyszem kerül be a LANon játszható játékok listájába, ez pedig nem más, mint a Dynablaster Revenge. Ez tulajdonképpen egy remake, ugyanis az eredeti Dynablaster (Bomberman) 1990 körül jelent meg Amigára, DOSra és akkoriban egy nagyon népszerű és egyszerű játék volt;…..
Kívánok kellemes ünnepeket nektek, jövőre újabb cikkekkel jelentkezem, addig is kitartás, faljatok sok bájglit, szaloncukkert és persze LANozzatok! ;)..
Újra itt és újabb játék tesztelve (hála a blog törzsvendégeinek, akik ajánlották a játékot, KÖSZI)! A mai alany pedig a Call of Duty World War II. Igen, hosszú idő után ismét egy második világháborús játék-feldolgozás és feltehetitek Ti is a kérdést, hogy MIÉRT, erre mi szükség volt? Hiszen már a…..
Csubi8 2018.12.22 21:58:08
@SZU: Igen, még eszembe is volt a cikk írása közben, de csak kimaradt. Mindjárt pótolom.
Mind tudjátok, engem eléggé érdekelnek a különleges kialakítású PC házak (nekem most egy zöld Bitfenix Prodigy házam van), még akkor is ha egyik-másik már-már őrült kinézetű és nincs sok értelme...
Egy igazi klasszikus játék az Airfix Dogfighter is; jó régi már, de ettől még nagy móka LAN partikon. Ez tulajdonképpen egy játék/modellrepülős kaland, ahol különféle küldetéseket kell végrehajtani (Single Playerben), Multiban pedig gyepálhatjuk egymást a repcsire szerelt…..
Amikor még anno megjelent a Rainbow Six: Siege, azonnal rávetettem magam, mint Floki a gumicsirkére, mert bizony a Rainbow Six előző részei is folyamatos (törzs)vendégek nálunk a LAN partykon. De aztán a kipróbálás (és megannyi Single Player-ben töltött nap) után rájöttem, hogy ez…..
Ha LANoztatok (vagy fogtok) idén és csináltok róla képet, küldjétek át és megosszuk itt a blogon! Így állítva (lassan) emléket ennek a kihalófélben levő műfajnak. Idén többször is nyomattuk a LAN-t, persze szinte mindig elfelejtünk képet készíteni. Az egyik legjobban sikerült buli a szomszéd…..
Csubi8 2018.11.28 14:38:56
@SZU: szia, RAINBOW six siege tesztelve, hamarosan az is felkerül, ma a Wreckfest került fel, mint új játék. nem tudom, hogy Neked írtam-e emailt, de a Gang Beasts nálam nem megy sima LANban (internet nélkül), egy korai és a legutolsó változatot is teszteltem. Nálad ment az?
Csubi8 2018.11.28 15:22:30
@SZU: igen, ezt a változatot néztem ma. köszi a képet, látom voltatok azért szép számmal! milyen játék ment?

(a többi játékot is nézem majd, valszeg most hetente felkerül mindig egy újabb cikk, amilyen játékokat mondtál)
Csubi8 2018.11.29 22:01:31
@SZU: LOL, el tudom képzelni! Mi most félévente házi bajnokságot csinálunk, max 8 fő, autós játékkal, még egy kis vándorserleget is csináltattam hozzá. A Flatout 2 volt az első játék most ősszel, a Blur-al folytatjuk. A meccseket felvettem OBS Studióval, így vissza lehet nézni. :D
Lan Party Segédlet Wreckfest 2018.11.28 08:48:52
Egészen hihetetlen, de még 2018-ban is lehet találni olyan játékot, amelyik játszható OFFLINE (internet nélkül) LANban. Ilyen az évek óta várva-várt Wreckfest, amely hosszú éveket váratott magára, megélve több alfa-béta-gamma tesztet, ígérgetést, névváltoztatást, de idén nyáron végre befutott...
Már jó régen nem cikkeztem semmit a LAN blogra; persze ennek egyik oka, hogy szinte már majdnem minden értelmes játékot feltettem, ami elérhető/meghekkelhető offline hálózatban, másrészt kevesebb időm is jut rá (de ettől még tartunk baráti körben LAN partikat, de erről később)...
Folytatjuk mini sorozatunkat a limitált kiadású Swift modellekről. Górcső alá vesszük a második kiadású modelleket 1997-tól 2003-ig. (Érdemes átnézni az első szériáról szóló cikkünket!) Érdemes átnézni, mert lehet, hogy a garázsunkban egy különleges kincs van.…..
Csubi8 2016.04.20 18:55:43
@Stefan Krage: szia, teljesen logikus amit mondasz. ami biztos, hogy a GOLDFISH-ből volt eperszínű, ami nem zárja ki (bár ezt nem irtam fent a cikkben), hogy aranyszínűből is volt.

a baj az, hogy nem találtam ismerőst a Suzukinál, mert érdekeltek volna a darabszámok (hogy mégis egy adott limitált szériából mennyit gyártottak).

a kérdés az, hogy a SAFE alatt megjelenő extrák mindegyike megvan a Te kocsidon? (OZ alufelni, hátsó szárny, kék hátlapú óra)