Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KRM87

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok nő csúszik el ott a társkeresésben, hogy túl sok elvárása van a másik nem iránt, miközben végig sem gondolja, hogy ő mit tud nyújtani, hogy ő maga milyen. Vajon miért pont ő kellene egy álompasinak, aki után ezrek rohangálnak? Vajon mivel tudná megfogni, ha lenne is…..
KRM87 2013.07.20 22:38:02
Jókat lehet az itt olvasottakon nevetni és szörnyűködni. Érdekes csajok vannak felénk is.
Reggel 7óra munkába menet a buszon (20perc az út), kiszemeltem a csajt, ő is észrevett, 3 napi szemezés után odaültem mellé, akkor már nem akart beszélgetni, gondlom a Ruzsa Magdi a fülében jobb társaság. Pedig mielőtt felszállt mindig megnézte megvagyok e, amikor megtalált el is mosolyodott, miután leszálltunk, hátra nézett, hogy nézem e. Lehet jól állt a távolság nekem. A másik érthetetlen, amikor bringázom, be vagyok öltözve bringás ruha, sisak, szemcsi stb. Amerre mentem csak forogtak a fejek. Haverral gyaloglás, sisak nincs rajtam, csajokkal össze-össze nézünk, vigyorog mint a vadalma, meg pislog. Másnap "civil" ruha, megint ugyanazok a csajokkal találkozunk, na akkor már nem voltam érdekes. Ezt ha valaki megmagyarázza, hogy ilyenkor mi jár a fejükben azzal kezet rázok.
Diszkóban nem lehet ismerkedni, pedig próbáltam, de a normális csajok is ki vannak magukból vetkőzve, nem is járok egyáltalán ilyen helyekre. Értelmesen nem lehet velük dumálni.
Szerintem a kommunikációval nagy bajok vannak, ha a diplomás csaj mással szóba sem áll, csak akinek nála nagyobb végzettsége van.
Régen a fonóba se diplomások jártak és mégis itt vagyunk. Nekem sincs.
Bonanza - Vidám dal: "Vágyakból építesz templomot, vagy elhagyod, vagy lerombolod"
Van jópár bő 40es ismerősöm, akikkel sokat beszélgettem és mondták, hogy nem lennének se az én helyembe, se a többi 20on éves helyébe.
“Ha egy jó nő több, mint két éve egyedül van, akkor valószínűleg túl magasak az elvárásai” – fogalmazta meg egy fiú ismerősöm a választ arra a kérdésemre, hogy hosszú combú, csinos, értelmes és biztos egzisztenciával rendelkező barátnőm miért van egyedül. A hozzám…..
KRM87 2013.07.20 21:31:17
Ha már ennyi cikkben lehet olvasni, hogy más férfi társamat sem méltatnak annyira a csajok, hogy visszaírjanak, akkor kezd körvonalazódni, hogy nem én/vagy nem csak én tehetek róla.
Kb 4 éve, mikor még kerestem a most volt barátnőimet, nem volt ez, hogy nem jött válasz a leveleimre, pedig akkor se írtam többet mint most. Egy másik oldalon 3x írtam a csajnak, mire kinyögte a nemet, de nem sértődtem meg rajta, mert mi értelme lenne. Viszont azon röhögtem egyet, mikor írtam egy csajnak, nem írt, írtam még egyet, letörölte magát, egy másik oldalon ahol mindketten fenn voltunk onnan is, és amikor ide a randivonalra regeltem, másnap reggelre innen is eltűnt, pedig már nem is akartam neki írni, sőt meg se néztem az adatlapját. Kezdem sajnálni, hogy lehet én teszem tönkre a párkereső törekvéseit.
Régen sem annyit írtam csak, hogy jó a segged ismerkedünk? Akkor még divat volt az MSN is. De most legalább egy órát kell gondolkozni míg valami frappánsat kitalálok és még egy mire leírom, mert 20x át kell fogalmazni, meg mi mehet bele, mi ne.
Én sem vagyok egy adonisz a 187-es magasságommal és a ~75 súlyommal, meg hétfő óta munkanélküli is lettem, bár ez nem rettent vissza, meg mondjuk az 50km se, meg országúti bringázom is, szóval ha nem megy busz, vagy csak olyanom van az az 50es még nincs is messze.
Az előző csajomnak én magyaráztam el, hogy kell használni a 6. érzék mosógépet, és melyik ruhát hány fokon mosunk, bár én inkább energiatakarékos vagyok. A mikróba is berakta volna a kanalat, villát. Még talán nem is lett volna a csajjal baj, ha nem ragaszkodott volna az anyjához, én meg megmondtam neki, hogy oda nem költöznék, pénzért sem.
Talán nem is az a baj, hogy sokat nézünk tv-t, hanem az hogy mit nézünk, mert a discovery-től nem hülyülne meg senki sem. Én pl talán egy órát ha nézem naponta, bár most a tour de france miatt néztem 5-6tal többet. Gép előtt is viszonylag sokat ülök és nem vagyok fenn a f betűsön.