Regisztráció Blogot indítok
Adatok
állat02

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy lassan érkezik a második epizód, de előtte még foglalkozzunk egy kicsit a zombisorozatok trónját jelenleg birtokló TWD negyedik évados nyitányával, ami nézettségi csúcsot döntött (több, mint 16 millióan látták a premiert). Ahhoz képest, hogy a sorozat népszerűségi…..
Amikor Jesse az ötödik évad tizenkettedik részében azt mondja Hank és Gomez ügynöknek, hogy bocs srácok ne vegyétek magatokra, de ti csak emberek vagytok, Mr. White maga az ördög, okosabb és mázlistább mindnyájatoknál - ebben a néhány szóban minden benne van. Ő táncolt az…..
Nem hiszem és nem gondolom, hogy lehetne erősebben kezdeni (folytatni) a túlzás nélkül a világ egyik legfájdalmasabb tévédrámájának utolsó nyolc részes felvonását. Vince Giligan sorozatának kontextusában ez az a fajta következetes építkezés, amely már a széria…..
Bíztam én a Dexter íróiban eddig, hisz a hetedik évad baromi jó minőséget szállított és az első részek alapján nagyon úgy tűnt nem estek pánikba amiatt, hogy kedvenc sorozatgyilkosunk utolsó felvonásai következnek. Aprólékosan megkezdték az építkezést és ügyesen…..
állat02 2013.09.03 14:28:51
@Gevin: Én is sokakkal ellentétben imádtam az 5. évadot. Dexter karakterváltozását a tregédia után számomra öröm volt nézni. Tény nem volt egy 4. de nem is kellett annak lennie.
Tavaly nekem amellett hogy kicsit gyors volt tetszett a hannah szál. Mikor Dexter ki akarta nyírni és Hannah azzal a komoly képével visszamondta hogy tedd amit tenned kell nagyon meglepte meg tetszett is neki gondolom...:D Most viszont az hogy kábé (SPOILER ha még nem láttad) ismételnek nekem már nagyon nem jön be. Mármint magában az nem tetszik igazán hogy Debrát semmibe veszi, mikor tavaly már leszögezte magának a szilveszteres monológjában hogy vissza kell térni a szabályokhoz. De itt az évad elején is kétségbe volt esve a húga miatt. Most meg semmi.
Az egész kapkodós. Tavaly annak ellenére hogy pörögtek az események, működött a dolog. Idén viszont az egész annyira összevisszaság meg szinte már érdektelen. Néhol beletekertem pedig a második kedvenc sorozatom.
Ahogy írtad is a tavalyi hangulat sajnos sehol sincsen... :( :(
Remélem azért egy normális lezárást fogunk kapni, bár nagyon tartok tőle.