Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Punk Balfasz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stallone Magazin oknyomozó riportere ezen a héten annak járt utána, hogy miért faszok a punkok.Kezdjük egy kis történelmi áttekintéssel: az első punkokat a hetvenes években fosták ki magukból a lepukkant angliai munkáscsaládok, ahol az apák alkoholisták, az anyák pedig kurvák voltak. A rommá kúrt…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Punk Balfasz 2013.07.20 11:55:46
@Darkcomet: Az egy dolog,hogy a 80as évek,az ős kor megalapított valamit,de az nem jelenti,hogy 90ben minden meghalt!Átalakulni átalakult,de mint ennek is fejlődés nélkül ténylegesen süllyesztőbe végezte volna!A mai punk zene is punk zene,csak már máson van a hangsúly,mert változtak az idők!Hiába szapulja mindenki a Szovjetuniót,hanem nincsen!Haladni kell a korral,és nem leragadni!Régi is jó,de az új szerintem méltó utódja a maga idejében!
Punk Balfasz 2013.07.22 00:50:42
@Darkcomet: Azért sajnos nem minden annyira szabad!mert azért vannak itt kormányok és miegymás,akik nem engedik azt,hogy az élet olyan szabad legyen!A punkot meg mindenki úgy éli meg,ahogy értelmezi(természetesen én a diktatúrák és a punk keverékét nem megélésnek,torzulásnak tekintem).Az,hogy most ilyen,az egy dolog!Változik minden!