Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uniqua

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Három cimbora úgy határozott, hogy este animét néznek! Elhatározták, hogy megnézik a 2022-es Bastard animét. Valamikor a második rész közepén az egyikük megszólalt. Ferenc: Ti! Nem láttuk már ezt az animét korábban?János: Ne hülyülj már! Most jött ki 2022-ben alig pár napja! Hogy láthattuk volna…..
Sziasztok. Őszinte legyek ebbe a sorozatba úgy kezdtem bele, hogy végigszenvedem ezt a 12 részt és talán arra se méltatom, hogy kritikát véssek belőle. Viszont, szégyen vagy nem szégyen, magam lepődtem meg, hogy egy igazán kellemes animét kap az ember az idejéért cserébe. Ez az anime a 2016-os Xebec…..
Szegasztok! 2017 március 23-án elérkezett az, amire már lassan 2 éve vártak sokan: VÉGET ÉRT A Naruto Shippuuden nevű anime! Véleményem azóta sem változott a Naruto Shippuuden-ről, sőt, ha lehet, még rosszabb is lett! Az utolsó részről röviden: az első 10-12 perc Iruka drámájával megy el, majd a…..
Szegasztok! Ragnafan1992 jóvoltából létrejött az Anime Manga Palota hivatalos Facebook oldala, ahova kikerülnek cikkeink, hogy könnyebben megtalálhassátok őket! Jó szórakozást! ;) https://www.facebook.com/Ragnafan1992/..
Uniqua 2017.02.07 21:50:40
Sziasztok! Ha shounen animékról  van szó akkor a legtöbb embernek vagy a Naruto vagy a Bleach ugrik be legelőször, holott a Kinnikuman-on kívül van még egy shounen anime amelyről érdemes beszélni ez pedig nem más mint a Yuu Yuu Hakusho!            …..
Uniqua 2016.03.20 17:20:53
anizkeep.free.fr/yuyu-hakusho-filler-list.html

Tessék, a Yu Yu Hakushonak mindössze egy filler része van.
Szegasztok! Amikor elkészítettem a Naruto Shippuuden anime kritikát, illetve Roland a sima Naruto anime kritikát, tudtam, hogy előbb vagy utóbb a mangára is sor fog kerülni, melyet már legalább másfél éve ígérgetek nektek. Beismerem, sokáig szándékosan húztam az időt, mivel…..
Uniqua 2016.03.20 16:59:31
Hát ez a manga bizonyos ízlésű embereknek való. Én például nagyon szeretem, mikor a főgonosz azért gonosz, mert valami szörnyű történt vele a múltjában. Ezért is a Naruto és az Elfen Lied a kedvenceim.

Gaara Kazekage lett: valóban lószarság, de ő a legerősebb a falujában.

Halottak visszahozása: Semmi bajom nincs, vele, Itachi és Deidara visszahozásának nagyon örültem.

Plothole-ok és Asspullok: Kurvára igazad van. Tele van ellentmondásokkal az egész. Főleg a Rinnegan, az Izanagi és az Izanami érződött így. De a nevetséges erőviszonyok is idegesítőek, ezt már a Dragon Ballban is el lett szúrva.

Naruto nem nyírja ki a főgonoszt: Hát pont ez a manga lényege! A megbocsátás! Hogy képesek vagyunk eggyüttérezni a másikkal, és mgbocsátani neki. Naruto karaktere pont ezt képviseli, amíg Sasuke ennek az ellenkezőjét. Sasuke nem fogta vissza magát senki ellen, főleg nem Danzo ellen. Ja, és megbocsáss, de ha nem sírtál Nagato vagy Sasuke múltján, és nincs benned megértés, hát egy szörnyeteg vagy.

És akkor kifejteném az egyik nagy problémádat, Sasukét. Ő a kedvencem. Talán ő az animetörténelem legjobban megírt karaktere. Minden lépése logikus volt, és nem volt egy idegesítő hülyegyerek, mint Naruto. Persze emós volt. ÉS? Megnézném, te mennyire mosolyognál, mikor a tilajdon testvéred ölte meg a családodat!
Kész, Sasuke az igazi főszereplő. Nem tudom, honnan vetted, hogy őt akarták főgonisznak, hiszen Sasuke sosem volt gonosz, hiszen nyomós oka volt a viselkedésének. Kész, de lehet, hogy ez ízlés dolga.

Számomra a Naruto, az Elfen Lied, a Code Geass és a Hokuto no Ken a legjobbak.
SziasztokAhogy észrevettem az új videóm alatt nem sok ember van aki értette a mű igazi üzenetét. Sajnos szomorúnak kellett lennie a végének azért, hogy Frost-nak a másik énjét is meg lehessen ismerni. Mert ahogyan észrevettétek mostanában egyre több a nagy videó, és sok karaktert…..
Sziasztok! Nagyon régen volt már hogy egy ilyen nagy project-be vágtam bele, de természetesen nem egyedül hanem segítenek benne nekem. Reptile, Bence, és én múlt szombaton a hülyeség és retrózás közepette megírtuk a most készülőben lévő videóm forgatókönyvének a vázlatát,…..
Uniqua 2015.02.11 11:47:26