Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kese 52

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem a felvásárlási láz amolyan média felhajtás, de tegnap, amikor betévedtem, hogy beszerezzem az EGY HÉT-re , ismétlem EGY HÉTRE elegendő élelmiszert, szembesülnöm kellett azzal, hogy bizony, kenyér, liszt, cukor, só, rizs, étolaj, konzerv, hús,ilyenekről ne is álmodjak. Néztem, ahogyan a…..
Tisztelt Rendőrség!     A Buckai Szövetség Egyesület, mint társadalmi szervezet vezetőjeként Szigetszentmiklós esetében számtalan intézményben találkozok és találkozik a lakosság is olyan személyekkel, akik általános munkakörűket hatalomnak tekintik, hatalomként kezelik és mások megalázására…..
Csak a felsőbb utasítást lesik? Nem látják, mi van körülöttük?  A városvezetők  nem akarnak vagy nem mernek szembesülni a csepelieket igazán érdeklő témákkal, problémákkal? Ezért nincsenek napirend előtti kérdések és válaszok a kt ülésén? Miért törölték el az "Egyebek" nevű kibeszélő, elemző, vitára…..
kese 52 2017.05.29 09:57:21
Erőt vettem magamon és elmentem erre az önk. ülésre.A napirendi pontok keltették fel érdeklődésemet. Mit mondjak nem rágtam le a körmömet izgalmamban a napirendi pontok vitája során. Az előterjesztések 85%-t hozzászólás, vita nélkül fogadták el.Volt egy-két téma melyhez kiegészítést adtak az illetékesek Pl:XXI. ker rendőr kapitány, Jáhn F kórház igazgatója.A legnagyobb vitát Németh Szilárd Magán Alapítványának ügye váltotta ki, és az ellenzéki képviselők egyöntetű tiltakozása-kérdései, vitájuk- ellenére az önkormányzat elfogadta az előterjesztést. Az elnöklő polgármester Borbély Lénárd stílusa, hangneme az egész ülés alatt agresszív, személyeskedő, sértő volt az ellenzéki képviselőkkel szemben. Főleg a Németh Sz Magán Alapítványa kapcsán durvult el a stílus. Egy Csepeli kocsmában az ilyen vagy csak hasonló beszólások miatt rég ráborították volna a pultot is. Szerintem a polgármesternek levezető elnökként tudnia kell viselkedni,vezetőként pedig a munkatársak magánügyeit nyílt testületi ülésen szóba hozni bunkoság Igazán nehezemre esett türtőztetnem magam, hogy ne kiabáljak közbe, hogy ez nem egy XXI.sz-i európai normák szerinti vezetői stílus. Na de a stílus maga az ember. Nem irigylem az ellenzéki képviselőket amikor a hatalmával visszaélő polgármesterrel szemben van véleményük. Sok nyugtatót kell bevenni, hogy higgadtak tudjanak maradni. Már csak 10 hónapot kell kibírni.
Mégis vannak csodák: a Blikk decemberben írt arról, hogy a korábbi válogatott futballkapus, Kovács Attila (60) az utcára kerülhet, kilakoltatás vár rá. Kilátástalan volt a helyzete, de szerencsére hatalmasat fordult vele a világ. Szombaton kapott egy új esélyt az élettől, ugyanis..
JogÁsz Meghekkelt automatizmus 2017.02.12 21:09:07
Bizonyára sokan emlékeznek a Szegedi Törvényszék ítéletére, amelyben első fokon terrorcselekmény miatt 10 évre ítélték a röszkei határátkelőnél történt tömegzavargáskor köveket dobáló szír férfit. Hogy a vádlott cselekménye minősíthető-e terrorcselekménynek, arról komoly szakmai viták folytak.…..
kese 52 2017.02.13 17:38:06
@ogli dzsí: Ugye a rendőrség állományát 2010 után teljesen kicserélték, a vezér- ezredestől a próbarendőrig. Ha nem akkor miről beszélsz? Tudod egyáltalán mit jelent az ÁVH? Ki a csürhe? nem az aki TV székházban 1 milliárd ft-s kárt okozott, vagy 200 rendőr sérült meg miattuk. Gondolkodj!!!
Ami a Csepeli Hírmondóból kimaradt, azt mi közzétesszük, ami benne van, arról elmondjuk a véleményünk Rovatunk – a csepeliek teljes körű tájékoztatása érdekében –, lapszámról-lapszámra, sorra veszi azokat a híreket, eseményeket, amelyek a XXI. Kerületi Önkormányzat…..
A csepeli DK kitelepült a piachoz, a Görgey térre - írja cikkében Horváth Gyula, a szervezet csepeli elnöke, majd így folytatja:  Barátainkkal, szimpatizánsainkkal alig tucatnyian álljuk körül a szerény viseltes kis asztalunkat. Az asztal mellett kihúzható paraván, amire…..
A Fidesz országszerte sok pénz, időt és energiát szán a labdarúgás fejlesztésére. Ezt sok esetben ésszerűtlenül túltolja (lásd stadionépítési program), bármiféle siker nélkül! Csepelen egészen más a helyzet. Nem csak arról van szó, hogy szerencsére nincsenek ésszerűtlen fejlesztése, de még a…..
Megszabadított engem az Úr, pengessük hát a lantot az Úr házában! (Ézs 38,20)  Szép hét volt ez a mostani (erről részletesen talán majd egyszer, később), bár még csak a közepén tartunk, de ezt most hagyjuk. Itt van nekünk az újra kinyílt kisvirág, az Ibolya. Igen, megint a "közkedvelt" Ibolya…..
A csepeli  önkormányzat hivatalos hírportála öles betűkkel kérdezi: "Társasházban lakik?"  Választ sem várva folytatja a csepel. hu-ból már jól ismert névtelen szerző,  hogy mivel jár, ha valaki Csepelen véletlenül (vannak néhány tízezren) társasházban lakik. íme a…..
Százmilliók étteremre és vendégházra, illetve a politikai rendezvények ellehetetlenítésére tett hamvába holt kísérlet színezte a legutóbbi csepeli testületi ülés hangulatát. Emellett fontos döntések születtek a közutak kezelésével kapcsolatosan, a helyi esélyegyenlőségi…..
Baljós előjelekkel, viharos előzményekkel ma tartja idei első ülését a csepeli önkormányzat képviselő-testülete a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban este fél hattól. A tegnap délutáni meghívó szerint 23 napirendről tárgyal a testület, hármat zárt ülés keretei között hagynak jóvá. (Lesz-e a…..