Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RichInUK

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg csak az tudja, aki élt már vadidegenekkel egy fedél alatt, milyen rengeteg kompromisszumot, mennyi türelmet és kitartást igényel ez a műfaj, amelyet oly sok ezer, tízezer magyar művel például Angliában. Onnan érkezett a mai poszt is, Erzsébet írása. (A képeket is ő…..
RichInUK 2016.11.11 07:58:07
@: 15 ev shared houseban? OMG
A kelet-londoni rendőrség Barking és Dagenham egyik részén összesen 55 embert talált elszállásolva három házban. A házakat azután kezdték átvizsgálni, hogy lakossági bejelentés…..
RichInUK 2016.11.11 06:39:11
@szarkafarka: XD es tenyleg :D
 Nagyon régóta szerettem volna megírni pár kalandomat,egyrészt mert drága magyar tanarnőm -Rozál néni szerint jól fogalmaztam,tudnék írni állítólag ha akarnék-,másrészt hogy okuljanak belőle mások,mivel nyilván jobb néhány dolgot hallomásból megélni inkább(például 2…..
  Sziasztok!Ezt a fejezetet azoknak írom akik reménnyel telve ki akarják magukat próbálni, és a kedves ügynökségük az Aberfoyle-ban található Rob Roy Hotelba akarja őket küldeni! Néhány szóval élve: SOHA!! NE! MEG NE PRÓBÁLD!Hogy miért is? Következzen egy kis…..
Szombat van, és ha szombat, akkor Hétvégi Klubsarok, ahol a mai archív posztokról lehet beszélgetni (vagy bármi másról). Megkönnyítendő a beszélgetés megkezdését, hadd dobjak fel ezen a héten is egy témát. Mégpedig arról, hogy vajon tényleg lejárt-e Anglia szavatossága,…..