Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LexLathor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem egy hatásvadász bulvárcím, komolyan mondom. Ha motorsportbubus vagy - márpedig jó eséllyel az vagy -, ezt imádni fogod...
A jó ötlet általában nagyon egyszerű. És szórakoztató. Na, ki csinálja meg idehaza először? Kell hozzá adatátvitelre képes kis kamera, egy RC-pálya és pár számítógép, monitor és jó kormányok, helló. via: oppositelock.jalopnik.com..
Régen minden jobb volt? Na ne röhögtess! Valamelyik este belenéztem Dennis Hopper és Bob Hoskins 1993-as Super Mario-filmjébe, és leestem a székről a vinnyogva baszdmegeléstől, amikor a megboldogult Dennis Hopper mangahajú, őrült zsarnokként hajtotta uralma alá a gyíkemberes…..
LexLathor 2014.02.11 09:34:00
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
„A ködben csak hallottuk, ahogy gangol valami - brááp-brrááááp-brráááááp-brááááá – aztán hirtelen sistereg a gumi a nedves aszfalton, megláttuk egy pillanatra az EVÓ-t, majd tompa csattanás, utána stadam-badam-bammm, de a ködben teljesen eltűnt a kocsi. Nyílegyenesen…..
LexLathor 2014.01.09 07:30:28
Tudjuk milyenek a munkáltatók, de sok közülük nem is tagadja, csak éppen virágnyelven fogalmazza meg a hirdetéseiben. Javaslom, hogy tapasztalatlanabb álláskeresők számára állítsunk össze egy szótárat! Kezdem én:   rugalmasság = sok túlóra várható, és csak az utolsó…..
Bársonyszék Orbán focija 2013.11.07 16:57:31
Ülök a tévé előtt. Kezemből majd’ kiesik a távkapcsoló, ahogy döbbenten tartom. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. A holland válogatott nemcsak hogy a földbe döngöli a magyar csapatot, de még fel is szántja vele a talajt. 8-1 – történelmi vereség, felnőtt mérkőzésen…..
LexLathor 2013.11.08 09:52:28
@szeme közé, laposan!: idénre jutott azért egy Európa-bajnok.
Nem kell szerda estig várni, itt vannak az - eddig - titokban tartott pályák, melyek a hétvégi Budapest Rallye szombati napjának gyorsasági szakaszai lesznek! Tempós, szűk, lobogós pályák. Kifejezetten jó versenyre számíthatunk! Gy. 1,4,7,9 Szentendre - VisegrádGy. 2,5,8…..
LexLathor 2013.10.04 16:30:58
A lengyel raliversenyző ezúttal hazai futamára, a világ második legrégebbi raliversenyére, a 70. Rajd Polskira készül. Hiába Lengyelországban lesz a futam, állítása szerint még csak a futam környékén sem járt sosem, így elkelt a tesztelés. De talán nem egy újabb töréstesztet…..
LexLathor 2013.09.11 10:02:31
LexLathor 2013.09.11 13:38:38
@effendi79_: esetleg elmehetne gulyásnak is :) tehénterelésben egész jó.
persze előbb nyerje meg a vb-t.
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
LexLathor 2013.09.10 20:06:40
A minap már találgattunk-találgattunk, olvasóink gyorsan le is leplezték, hogy a képen látható autó valójában egy középmotoros, csővázas rettenet, de most a franciák végleg lerántották a leplet Sébastien Loeb WTCC-versenyautójáról. Fricskának sem utolsó, hogy az olcsó,…..
Hmm, hmm... lassan kezd összeállni a kép. Márciusban filmezték le ezt a fura öszvért a versailles-i technikai központ tesztkörén. Laikusnak semmi különös, de nézzük csak meg a képet: valahogy látványosan kicsi neki a DS3 R3-bódé (a tengelytáv elég nagy, a túraautó esetében…..
LexLathor 2013.07.19 08:02:22
@ommm: kitiltottál? akkor tehát nekem igazam van, Te meg megsértődtél emiatt? ahelyett, hogy bocsánatot kérnél az olvasóidtól? nem is vártam mást...

@bono92: @cukkorka: elismerte, hogy tévedett, hiszen kitiltott :)