Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Akik még a fegyverletétel után is kitartottak - volt hogy csak véletlenül. Götterdummerung   Hitler ugyan ezeréves Birodalmat vizionált, de a tízenöt évet sem kapta meg. A Nagyvezér pedig 1944 végére már totál becsavarodott, ahogy ez már  az Adolf hiányzó…..
mostus 2015.08.14 10:01:37
@Ortodox: édes, amikor az ellenfél 'szakértői' komplett hülyének írják le az ellenfelet.

legalább a napóleoni háborúk idején még nem volt ilyen hülye az emberiség, mert az ellenfelei tisztelték napóleont, még akkor is, ha legyőzték.
mostus 2015.08.14 09:56:24
@porthosz: tulajdonképpen az is nagy probléma, hogy a szövetségesek háborús bűncselekményei nem lettek elítélve, mint a németek. Gondolok itt pl a szovjetek részéről Katynra, az amerikaiak részéről Hiroshima, Nagasaki, az angolok részéről Drezda.

Mindezek fényében nem lehet "gyors és igazságos tárgyalásról, aztán akasztásról" beszélni.
     Jogi képviselőnk kicsit szaporábban veszi a levegőt a szükségesnél, ezért a posztban a szokásosnál gyakrabban fog feltűnni a böbe kifejezés. A böbe az egy olyan nő, aki pénzért tesz szolgálatokat férfiaknak, és érdekes ruhákban szokott járni az utcán.…..
mostus 2013.07.24 17:29:58
@Macarone: Kitörölte? Jaj, de édes! Biztos az is "náci trollkodás" volt.

PS:
Én már akkor Kádár börtönében ültem szólásszabadságért, amikor JT fejében a cenzorkodás meg sem fogant. Én az ilyen szarháziakat nem veszem semmibe. Lehet, hogy a fiatalokat meg tudják vezetni, de engem nem. Köpök rájuk! Az összes megmagyarázó ideológiájukkal együtt.
mostus 2013.07.24 17:33:25
@mostus: Én bizony, és velem együtt sokan mások, sokat tettünk azért, hogy JT-nek olyan blogja lehessen, ahonnan minket kicenzúráz...