Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc éve, te jó ég, kilenc éve történt. A rendszerváltás utáni időszak talán legsúlyosabb mélypontjaként, jól kiszámított politikai nyerészkedés és máig vérlázító bendősoviniszta hangulatkeltés hatására a nemzet egyik fele a másik fele ellen szavazott. Azóta a sebek…..
mostis 2013.12.06 21:52:06
@Kettes: Az amerikai kettős/többes állampolgárság kérdése valóban más (és nem mááááás), mint a magyar. Sőt, megkockáztatom, minden történelmi szituációban más és más ez a kérdés, még ha a jog ehhez nehezen is alkalmazkodik.

ps:
KETTES, TE PEDIG ELMEHETSZ AZ ANYÁD PICSÁJÁBA A CENZÚRBLOGOTOKKAL EGYÜTT. ÉS EZT ITT MONDOM MEG NEKTEK, MERT OTT NEM HAGYJÁTOK !
Hosszú idő után végre megszólalt az emigráns író. Esszét írt Az újjáéledő Horthy-kultusz és a zsidók címmel, terjedelmes okfejtését az Amerikai Népszava közölte november 25-én. Azóta több mint egy hét telt el, és a szerzőt agyonhallgatták a hazájában. Mindössze egy…..
mostis 2013.12.03 23:33:25
@efes: Akkor mi ment? Mit kellett volna még csinálnunk?
mostis 2013.12.03 23:36:34
@efes: Ezt az alattvalózást nem értem. Akkor minden felettvaló is geci, mert nem hagyja a másikat békiben! Normális emberből nem lesz felettvaló. És ha nincs felettvaló, akkor alattvaló sincs. Ha van alattvaló, akkor a felettvalót kell seggberúgni, nem az alattvalót baszogatni!

Keresd meg a felettvalót és azt baszogasd!
Radnóti András írása Úgy tűnhet, hogy az EU–Ukrajna társulás múlt heti elmaradása tragédia az Unió globális jövője szempontjából. Az ukrajnai, illetve az EU-n belüli folyamatokat szemügyre véve azonban nem tűnik lezártnak az ügy. Az sem biztos, hogy így a…..
mostis 2013.12.03 22:23:17
@Radnóti András: Már ne is haragudj András, én azt látom, hogy a tüntetők erőszakosak, agresszívan lépnek fel. Az ilyen tüntetőket "Európában" simán lesittelnék.
     Jogi képviselőnk kicsit szaporábban veszi a levegőt a szükségesnél, ezért a posztban a szokásosnál gyakrabban fog feltűnni a böbe kifejezés. A böbe az egy olyan nő, aki pénzért tesz szolgálatokat férfiaknak, és érdekes ruhákban szokott járni az utcán.…..
mostis 2013.07.24 17:17:49
@Kettes: Csak annyi millióm legyen, ahány olyan hozzászólásomat INNEN törölték, ami semmiképpen nem nevezhető "náci trollkodásnak". Mint ahogy ez sem. (Ennek ellenére ezt is törölni fogják.)

Csak szóvá teszem a cenzúrát, mint ahogy a kádárrendszerben is szóvá tettem. Ennyi!