Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms Watson

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koriander: Van olyan, hogy valami megakad, pedig alapvetően nincs semmi baj. Így történt ez két hónapja, amikor - egy szerencsétlen megfogalmazás és kereszthivatkozás miatt -  végigsöpört a blogon egy „csakolvassás” forgószél. A látogatottság az egekben volt, viszont az étvágy elment az írástól.…..
Enyészpont Homokozó 2013.07.26 13:19:56
Ms Watson 2013.10.25 23:24:14
@makimano80:
Maki, ha érdekel a magyar örökbefogadásról
http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2013-10-22
11:30-kor, szerintem nagyon jól összefoglal minden általad feltett kérdést.
Olvastam a francia GEO-ban egyszer a nemzetközi örökbefogadásról (celebek és jóléti országok lakói, nagyon jó kis cikk volt, adatokkal, stb) és az ENSZ vagy valamelyik másik nemzetközi szervezet sem tartja már jó ötletnek, igyekeznek minimalizálni és más módon támogatni a fejlődő országok örökbefogadásra szoruló gyerekeit.
Enyészpont A magyar golgota 2013.10.06 15:05:17
Valahogy így ősz tájékán, ahogyan egyre rövidültek a napok, mindig szívesen menekültem a Bajcsy-Zsilinszky út zajos forgatagából a Hold utca felé, a Batthyány-örökmécsesnél megállva egy picit megmelengettem a szivem a pislákoló lángban és utána, mintha mi sem történt volna, szaporán a Jászai egyik…..
Enyészpont Palvin 2013.08.12 07:18:48
Palvin Barbi neve Natalia Vogyánova miatt került szóba, mint lehetséges téma, hisz úgy hasonlítanak egymásra, mint két nővér, és ugyanazt a szakmát űzik, hisz mindketten modellek. Majdnem tíz év eltéréssel léptek először kifutóra, de mindkettejük belépője emlékezetesre sikeredett. Palvin jónéhány…..
Ms Watson 2013.08.13 17:44:05
@Koriander:
Kullancsveszélytől fosnék.
Na látjátok, nem vagyok ridegbarát :)
A friss levegő biztosan jót tesz majd neki! Mi is erdőn-mezőn gyerekeskedtünk, szervezett keretek között biztosan még érdekesebb. Azt gondolom, hogy eredendően mindenkiben benne van a természet szeretete és a közelsége iránti igény, csak legtöbbekből sikeresen kiölik ezt.
Szerintem élvezni fogja, nyilván azért választottátok, mert passzol a személyiségéhez. Vagy csak ez volt?
Ms Watson 2013.08.13 21:51:06
@Pikareszk:
:DDDDD
Ms Watson 2013.08.15 11:16:39
@Koriander:
Tapasztalatom szerint a kullacsnak mindegy :(
Anyámat is vizsgálták Lyme-ra, nem lett egyértelmű, de inkább nem az. Volt ismerős erdész, aki elég fiatalon belehalt.
Bennünk is egy csomó volt már, az ország egyik legfertőzöttebb területe. A belvárosi minikertben (igaz vannak magas fák), simán belement rokongyerekbe (másutt meg a fűben tobzódtak). Alföldi emberem meg teljesen ledöbbent, hogy élete második kullancsa is nálunk esett meg. Szerintem jobban elszaporodtak és szemtelenebbek lettek, mint régen, akárcsak a rókák.

Valahogy úgy képzelem, hogy németéknél nem lehet nagyon elcseszni az ovit.
Én is imádtam az enyémet, pedig rosszaság voltam és folyton sarokban álltam, függöny mögé kellet költöznöm a délutáni sziesztára, meg kiküldtek az énekóráról is 8) persze, mert mindig pofáztam már akkor is....

Szerintem ez az erdei az aktív vagy hiperaktív gyerekeknek nagyon jó lehet, úgy képzelem, hogy sokkal többet adhatnak le az energiáikból, mint egy hagyományosban. Itthon van ilyen vajon? Csinálnék, bár nem vagyok az a hard-core cserkész fajta, de annyira távol sem áll tőlem.
Enyészpont Ösztönzavar 2013.07.31 11:35:09
Az egyik még csak a szárnyait bontogatja, a másikat már a világ leggazdagabb szupermodelljei közt jegyzik.Az egyik még szinte gyerek, a másiknak már három sajátja van. Kinézetre szinte ikrek: Palvin Barbarát (az első fotón) gyakran Natália Vogyánovához (a második fotón) hasonítják...Mindkettőt…..
Ms Watson 2013.08.05 14:59:34
@Koriander:
Hát ez a "kikérem magamnak, én csak fasza csávó/csaj vagyok és minden, amit produkálok az csakis a legeslegjobb lehet, nem tűrök ellentmondást", stb és ezt komolyan is gondolják. Ezt így általánosan gondolom a mai magyar közhangulatra (erősen beleértve a politikai történéseket és irányvonalat). Nem tudok túllépni rajta, nekem ez a valóságom, örüljetek, amíg kimaradhattok belőle (már amennyire). Sajnálom, hogy kevesen képesek konstrukív vitákra, beszélgetésekre.
Kb ilyesmi, talán így könnyebben érted úgy, ahogy gondoltam, aminek szántam.
Ms Watson 2013.08.05 15:02:12
@Ms Watson:
Ja és az előzménye, hogy exhibicionistán mindenki ír és nyilvánosan és akkor azt csak szeretni lehet. Aztán, amit írtam az előbb.
Fogalmam sincs, milyen lehet úgy szülni, hogy egy egész ország sajtója tudósít arról, hogy mi zajlik a lábaim között.  A rettenetes pillanat, amikor ebbe belegondoltam, akkor jött el, amikor elolvastam Katalin Hercegnő  várható vajúdási idejéről szóló véleményeket. A belejelentés reggel nyolckor…..
Ms Watson 2013.07.25 23:16:55
@Koriander:
csak a karjából kiindulva.... de lehet, hogy eleve ilyen alkat (bögyös-karos), csak kamaszon a torna szálkásította nagyon. Én két darabos vagyok, fent vékony (csuklóm alapján anorexiást feltételezhetnénk), lent meg tespedek és egyre jobban, hála a káros pocaklakóknak :( szóval inkább én leszek a zombi, mintsem a zombigyilkos. Pika tévedett eme kérdésben.
Ms Watson 2013.07.25 23:35:32
@Reszet Elek:
Hát, amilyen kacsasegget csinál a szertorna, azt nem irigylem és gondolom, gerincproblémákat is okoz. Kemény árat fizetnek az aranyért.
Ms Watson 2013.07.26 00:13:10
@Reszet Elek:
Azzal nem értek egyet, hogy minden állományi tagnak ugyanazon követelményeknek kellene megfelelnie. Egy csomagrakodó se végezzen el pilóta tanfolyamot.
Ésszerűtlen és indokolatlan, a költségeket is emeli, nem véletlenül vannak differenciált munkakörök a legtöbb szervezetben. Például szívesen dolgoznék a nemzetközi kapcsolatok ügyosztályon a rendőrségen, nyelvtudásaim birtokában és mert érdekel, de nem üldözném a bikanyakú bűnözőket a a telepeken, mert abban más a jó és az az ő munkaköre.
Amerikában meg néha túlzásokba esnek. A britek meg tudósok :)
Enyészpont A szex és Lucía 2013.07.21 10:16:57
Reszet Elek szerint:  A Szex és Lucía (Lucia y el sexo) Julio Medem 2001-ben készült nagyszerű filmje, melyet nagy szeretettel ajánlok minden felnőtt és nem felhőtlen, ám magával ragadó szórakozásra vágyó filmnézőnek. Mivel jelen esetben sem a film kritikája a cél (az internet önjelölt okoskodó…..
Enyészpont Vizibolka egy éves 2013.07.16 00:00:00
A gyerekeim olyanok, mint a nap: az ismerkedés pillanatában még tartózkodóak, mint a pirkadat, de ha megvan a bizalom: a csilingelő kacagásuk mindenkit átjár és melenget. Egy éve volt, nem tudtam hogyan is lesz ... A nyarunk haladt a maga kis lelassult tempójában: ribizlit, málnát és cukkinit…..
Ms Watson 2013.07.18 22:24:01
@Pikareszk:
Voici-voilá
en.wikipedia.org/wiki/Artemisia_%28genus%29
Azért durva egy növény ez az üröm, azt írja a wiki, hogy az egyik legerősebb allergén. A Novartis meg ebből gyártott malária ellenszert. Elég univerzális.
Ms Watson 2013.07.18 22:28:04
@Koriander:
Ez a BA-ról lemaradt szülitörcsi? :) Oda túl unalmas lett volna? De nagyon irigylésre méltó, érződik belőle, hogy nem hazai sztori.
Az epret megette az egyéves? Vagy csak a csokigolyóbisokat?
Szép a hímzett terítőd! :)
Soha rosszabb szülinapokat Bolkának!
Ms Watson 2013.07.18 22:46:05
@Koriander: Ja, hát akkor ebből is látszik, hogy északabbra volt az a sütinap, mert nálunk epret, cseresznyét már nem találsz, itt már a dinnye dívik, meg a bahack, lassan a szilva is csatlakozik.
Bakker, itt csak én vagyok a farok rosszabbik oldalán? Ti meg mind nyugaton. Ezt a szívást, visszahúzok a sarki fényhez közelebbre.
Vagy szolgáltatom a hazai közérzetet.