Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amábel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
Amábel 2013.08.27 16:42:17
@Az úriember: szerintem semmi helye azok közt a 27 évesek közt, akikre utaltál, azoknak a nagy része azért zeneileg is alkotott valamit, nem csak szőke parókában flangáltak évekig, aztán mikor az unalmas lett, nyilvánosan maszturbáltak egy színpadon.
Miért kell felülbírálni egy szülésindítás? Miért hagynak egy kismamát 3 napig étel nélkül? ÉS miért kell egy orvosnak a kismama súlyával foglalkozni? Kedves Praxis Blog! Történetem a legszebb dolog a világon, némi flegmával...  2012. 02.14én megtudtuk a párommal,…..
Amábel 2013.07.27 18:13:35
@butcho: nem csak hogy mossa kezeit, de ennek megfelelően tud eljárni. Értsd: folyamatosan monitorozzák pl. a baba szívhangját, hogy minden oké-e odabent, nézik anyuka vérnyomását, hogy az extrém magas vérnyomás miatt nehogy szülés előtt pattanjanak szét az erek az agyában, de még a neonatológusoknak is előre tud szólni, hogy mire készüljenek.
Szóval nem mindegy.
Kiderült hogy nem a fájós fogamat húzták ki hanem a mellette levőt aminek semmi baja nem volt. Így elmentem egy maszek fogorvoshoz aki nem kevés pénzért orvosolta a problémát. Az én történetem egy fogászati kezelésről szól. Nem mindha más területről ne tudnék írni. Az…..
Nagyon sok a "ha", de egy kis odafigyeléssel talán nem rémálomként kéne visszagondolnom az elmúlt pár hónapra. Talán a férjem nem mondta volna, hogy lehet nem szeretne több babát, mert ő idegileg tönkre ment a sok aggódásban,hogy hol a kicsit, hol engem látott a kórházi…..
Amábel 2013.07.19 19:07:17
@jak27: én speciel nem hibáztattam a posztolót (ha rám is gondoltál), csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy a saját (és születendő gyermekünk) irányába nekünk van a legnagyobb felelősségünk. Én biztosan nem ültem volna 4 hetet egy hüvelyi fertőzésen, hanem felkerestem volna egy nődokit, aki ellátja a bajaimat.
A dolog többi része pedig bődületesen felháborító, hogy ilyen orvos egyáltalán praktizál. Mert oké, nem vesz le 2-szer egy kenetet, elnézzük, de ez a nemtörődömség, ezt egy orvos sem engedheti meg magának.

Úgyhogy kedves posztoló, szerintem se hagyd ezt ennyiben, ennek mindenképp következménye kell legyen!