Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huncutkukac (törölt)

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A prog-sphere egy progresszív rock- és metalzenével foglalkozó remek kis webzine, ahol rengeteg különböző szempontok szerint összeállított szubjektív listát találhat az ember. Az egyik ilyen listájukat - a legjobb 20 progresszív gitáros evör - kissé átszerkesztve közöljük mi…..
Hoppácsak kérem szépen, ennél jobb hírt biztos nem hallottunk ma reggel: Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil magyar, de Amerikában élő bluesgitáros lett az RTL Klub énekes tehetségkutatójának új mentora. A hírt a Blikk hozta le, de Little G-t a nagyközönséggel az Index stábja…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.31 12:47:39
@sixx:

Ne csodálkozz!
Másutt is ilyen értelmes hozzászólásai vannak a csókának.

A témához szólva:
Örülök, mi több, nagyon örülök, hogy mentor lesz Szűcs Gábor!
Egy fantasztikus ember és tehetséges zenész.

Már csak a Szikora nevű úriembert kellene kicserélni, és kéne még néhány valódi tehetség!

De ez utóbbi nehéz lesz...
Egyensúlyt! A térd tisztelete 2014.05.30 09:17:43
A futás jó, mert számos pozitív változást és fejlődést hozhat az életünkbe. Egészséges életmód, optimális testsúly, fittség, erőnlét, több energia. Viszont nagyon oda kell figyelnünk, mert közel sem veszélytelen. A szervezetünk rendeltetésszerű használat mellett…..
Kedves Olvasóm! Az is, aki bejegyzésről bejegyzésre, a kis magyar közéletünk történéseivel kapcsolatos véleményalkotás minket közös nevezőre hozó gondolataival felvértezve követi az írásaimat, és az is, aki a minket elválasztó nézetkülönbségek birtokában, az építő…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.30 11:17:55
@béla a görög:

"Viszont amíg Magyarországon 2/3-os Fidesz uralom van addig Magyarországon MINDENÉRT a Fidesz a felelős!
Nem a szocik, nem a libsik, nem a zsidók, nem az EU..."

Abszolúte egyetértek Veled!

(Ezt mondjuk sosem hittem volna!
Úgy látszik, van olyan helyzet, amikor a "hülye náci," és a "balliberális faszkalap" is egy platformra kerül!)
„Kedves Kommentelők! Mielőtt szabadjára eresztik indulataikat a poszthoz való hozzászólásnál, kérem gondoljanak arra, hogy emiatt mi üthetjük meg a bokánkat! Megértésükben és egyetértésükben bízunk! Mandiner szerkesztőség”. Akár ezzel a szöveggel is indíthatnánk…..
A megölt remény ízével a számban be kell látnom: valóban sokkal fontosabb dolgok foglalkoztatják a magyar közéletet, mint a kendőzetlen, állami szinten előszeretettel hangoztatott, a magyar és európai kultúrával egyre gyakrabban összefüggésbe hozott homoszexualitás, és ennek…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.29 08:42:23
@Miazmás:

Nem vagyok látens meleg. De Te biztosan az vagy, mert nem érted azt, amit leírtam!

Még egyszer: LESZAROM, hogy köcsög vagy, DE NE told a pofámba!

Világosan fogalmaztam?
Huncutkukac (törölt) 2014.05.29 09:14:20
@Miazmás:

Ha ilyen egyszerű és kiszámítható vagyok, akkor szakadj le rólam, és keress egy formás segget, és azt baszogasd!

Okés?
Huncutkukac (törölt) 2014.05.29 11:53:44
@Narancskommunista:

Szintén zenész.
Ateista vagyok...
A minap szemtanúja voltam (sokad magammal), hogy mit művelt Kulka János, amikor a Szent Irma út, és a Peresztegi út sarkán lévő benzinkútnál betért a shopba, hogy fizessen. Erről a benzinkútról tudni kell, hogy a tulajdonosa egy Győző nevezetű, önfejű, öntörvényű ember, aki…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.28 09:45:08
@saci02:

Ezen logikát követve, Te melyik vagy milyen lobbi tagja/támogatója/hívője vagy?
Huncutkukac (törölt) 2014.05.28 09:46:28
@hatláb:

Tévedsz!

Nincs mindenkinek autója, jogosítványa, azaz nem lehet/nincs benzinkútkártyája sem!
Bezony, a VV6 üvöltözős házaspárjának egyik fele, VV Iza, aki szájba tud köpni bárkit három lépésről, lábfétises videókban tündököl, amiket 2013 decemberében töltöttek fel a netre. VV Iza a Blikknek azt mondta hogy ez nem prnó van rajta ruha és eleve úgy volt  hogy…..
A huhogók 2006 óta folyamatosan jósolják a varsói gyors érkezését Budapestre, de az állítólagos expressz eddig inkább döcögött felénk. A posztkommunista párt 2006 után ugyan látványosan meggyengült, de a körülményekhez képest nem is rosszul lavírozott abban a romhalmazban,…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Csak néhány betűt kellett volna kicserélni a Jobbik EP-választási plakátjain, hogy hangzatos bullshitek helyett őszinteségbe csapjon a buli.     Az Európai Parlament képviselőinek választása kapcsán a legérdekesebb jelenség az, amikor nyíltan…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.25 22:01:47
@Che Tamás:

Nekem hiába ugatsz itt kicsi csíra!
Az agyhalott az Te vagy, mert 8-12 éve rendre beszopod a rizsacsökkentést, az 1 millió munkahelyet, a családtámogatást és egyéb faszságokat.

Közben pedig nézd meg, hol állunk!

Egekben a államadósság - még kedvező nemzetközi helyzetben is 25-40 év a minimum, mire a mai(!) EU-színvonalat elérjük!

De a magadfajtával úgysem lehet értelmesen vitatkozni, mert csipőből náciztok, fasisztáztok, agyhalottaztok.

Erre futja...
1913. október 22. - 1954. május 25. Magyar származású fotográfus, tudósító. Mindössze 40 évesen halt meg egy aknára lépve Indokínában a háborút fotózva. Szerelmét korán elveszítette. Képei a mai napig inspirálóak. D.David küldte nekünk ezt a megemlékező fotósorozatot, köszönjük neki!..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.25 18:33:17
Távol álljon tőlem, hogy megkérdőjelezzem e kiváló fotós munkásságát, de muszáj megjegyeznem, hogy az 1936-ban készült,

"A milicista halála"

természetesen nem minősítve magát a képet, de az elkészítés módját mindenképpen!

Idézet:

"A felvétel hitelessége hamar megkérdőjeleződött: többen hamisítványnak, megrendezett jelenetnek tartották és sokan tartják még ma is. A LIFE képaláírása szerint Capa kamerája éppen azt a pillanatot örökítette meg, amikor a katona golyót kapott a fejébe. A felvételen mégsem látszik a golyó nyoma. Többen furcsállják azt is, hogy a lejtőn lefelé futó ember hátrafelé esik. Akárcsak azt, hogy a katona fehér inget visel, ami szokatlan egy csatatéren. A bírálók egy része szerint a fotón látható esemény nem történt meg a valóságban: Capa a fotó kedvéért kért fel valakit, hogy játssza el a jelenetet. Egy spanyol kutató szerint a fotó nem is Cerro Murianónál készült, hanem 56 km-rel arrébb Espejóban. A kétségeket tisztázhatnák az eredeti negatívok, azonban azok elvesztek és sohasem kerültek elő."

Ebből következik, hogy addig, amíg EGYÉRTELMŰEN be nem bizonyosodik - márpedig fentebb olvasható, hogy nincsenek meg a negatívok - a kép elkészítésének módja és a helyszíne, addig nem kellene minden, a fotóművészről szóló hírbe beletenni!

De minimum megjegyezni, hogy az ominózus kép esetében komoly kételyek merültek fel.

Ez van...
Visszautasítja az orosz befolyás vádját a pártelnök.  Felháborító, hogy orosz befolyással gyanúsítják pártunkat, jelentette ki sajtótájékoztatóján Vona Gábor. Az úgynevezett Kovács Béla-ügyből semmi nem igaz, tette hozzá a Jobbik elnöke, mert "Béla nem hazát árult,…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.25 08:43:25
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

A muttert lehet ribancozni?
Hülye köcsög...
Érdekes kiadványt fújt postaládákba a szél Miskolcon. A csurkista Magyar Fórum miskolci különszáma úgy kampányol a Fidesz mellett, hogy egyrészt nem róluk szól, másrészt nem használja a fősodor kampányelemét, KágéBélát.  De nem kell megijedni, KGbéla nélkül is…..
Európa a hétvégén választ. A választásnak nagy jelentősége van, talán nem is tudják sokan, mennyire; ugyanakkor az európai politikában és döntéshozatalban nem olyan egyszerű eligazodni, megalapozott döntést hozni. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget. Az EU-t rengeteg kritika éri bürokratikus és…..
Iza: Nagyobb cicit akarok! - harsogja a Blikk. A köpködős valóságshow-díva a bulvárlap szerint nem elégedett a testével, "kacérkodik a gondolattal, hogy kés alá fekszik és nagyobb cicit csináltat magának." Most ugye ekkora van neki: Még mindig Blikk és még mindig Való…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Kisfiús megsértődésem okán akár többször is reagálhattam volna egy kommentben pocskondiázva, anyákat nem illő jelzőkkel emlegetve, amikor rájöttem, nem leszek önmagam energiavámpírja, hogy majd az általam gerjesztett szitkozódásra újfent visszaanyázzak.…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.20 07:04:52
@mildi:

Akkor NE OLVASD bazdmeg!

Így jó?
Huncutkukac (törölt) 2014.05.20 14:19:00
@mildi:

És?
Leszophatsz...
Mi is áll valójában az idei Eurovíziós Dalfesztivál mögött? Téves a homoklobbival vagy a nyertes személyével foglalkozni. Itt valójában nem a homoklobbi vagy az osztrák szörnyeteg a gond. Mindenki védi saját magát és saját maga érdekeit. Ezzel semmi gond. Viszont a társadalom…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.20 09:06:42
@maxval a gondolkodó birca:

Feljebb.

Valami HighUp nevű gyík.

Bulgárbirkának titulált, és közben a "keresztényi szeretetről és tanról gazsulált.
Huncutkukac (törölt) 2014.05.20 09:20:38
@béla a görög:

Na akkor haladjunk sorjában.

Hogy ki a primitív, arról érdemes lenne vitatkozni, csak ott a probléma, hogy magadfajta liberális eszmerendszert követővel nem lehet.

Te és a fajtád csak addig liberális, amíg a te és a fajtád eszméjével egyetért.
Amint nem így van, máris náci, fasiszta és rasszista az illető.

Hogy miből gondolom, hogy hagyjátok magatokat szívlapáttal hátba veretni? Abból kis pofám, hogy a liberálisnak csak és kizárólag a pofája nagy.

Békemenet, pride-felvonulás és egyebek.
De amint kicsit melegebb a helyzet, önmagát megvédeni nem képes, hanem rögtön rendőrért kiált.

De tudod mit? bizonyítsd be, hogy kemény legény vagy! Gyere és beszéljük meg személyesen.

Szóval szerinted, ha egy tízéves gyermeket egy 18 éves szexuálisan molesztál, és ebből fakadóan utálja a buzikat, az primitívség és előítélet? Nem inkább empirizmus?

Egyébként nem vagyok náci, csak megelőztem a hülye liberális kliséket, amiket akkor szórtok el, ha valaki nem ért veletek egyet.

(Nem mellesleg annyira vagyok primitív, hogy tagja vagyok a MENSA Hungarica nevű szervezetnek.)

És mivel tuti, hogy nem vagy bátor, csak itt osztod a liberális baromságaidat, ezért ha kérhetem, hanyagolj a továbbiakban!

Felesleges köröket futunk, aminek úgy sincs értelme...
Huncutkukac (törölt) 2014.05.20 11:19:22
@Peterpapo:

Nem tetszik csicska?
Rápattanhatsz egy buzeráns bránerére.
Ma 10 éve szállt fel a Wizz Air legelső gépe Katowicéből, amivel egy máig tartó sikertörténet kezdődött. A repülős bizniszben kiugróan magas a csődök száma, itt aztán tényleg csak a legjobbak maradnak talpon. Mindenképp örömteli, hogy épp néhány magyar arcnak…..
Címlapügyeletben lapozgatom épp a Blikket, és a 10. oldalon csodálatos szociológiai látleletet találtam a mai magyar társadalomról, pompás szegények-gazdagok törésvonallal: Cannes-ban sem enged igényeiből a Vajna házaspár: Naponta egymilliót fizetnek a luxusért Izának…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.17 14:25:54
@SmittyB:

Azonban az is igaz, hogy ezért a lóvéért egyrészt Palácsik Tímeának komolyan kell tudni szopni - hiszen az öreg harcos dugni már nem igen tud még egy tucat Viagrával sem -, másrészt ennyi pénzzel bakker jobb luvnyát is összekaparhatott volna a vén csataló.
Ma van Rodolfo születésének 103. évfordulója. Ebből az alkalomból külföldi karrierjét szeretném körüljárni. Hazai sikerei megkérdőjelezhetetlenek és ezeket pontosan ismeri ma is mindenki, de ezen túl az itthoni köztudatban Rodolfo világhírű bűvészként van elkönyvelve. Bűvészkörökben - elsősorban…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.17 08:59:56
@Mr. Közbiztonság Szilárd:

Ha már (Te homár!) káromkodsz,azt legalább jól írd le!

Bazdmeg...
Már csak percek voltak hátra David Ben-Gurion Izrael függetlenségét deklaráló beszédéig, amikor Zeev Sharefnek eszébe jutott, hogy elfelejtett taxit hívni. Az esemény főszervezője – kezében a függetlenségi nyilatkozattal – idegesen intette le az első útjába kerülő autót. A…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.15 20:58:59
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
Huncutkukac (törölt) 2014.05.14 13:58:36
@sixx:

Egyébként hol a redvás gecibe lehet fogni az RTL+ nevű csatornát
(nomen est omen)?

Az UPC-n ugyanis nincs. És a DIGI sem adja.
Marad a Telekom, ha jól gondolom.
Huncutkukac (törölt) 2014.05.14 14:24:55
@Fedor:

Bakker, akkor mi vagy a fapados csomagot választottuk - ez mondjuk nem valószínű, mert még a HBO és az összes hasonló kódolt csatorna is jön -, vagy frissíteni kellene a listát.

De azért kösz!
.