Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stieger

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönettel kell kezdenem mert ezt a leírást nem én készítettem mert nincs ilyen tankom hanem MParizel aki a HUNS klán tagjaként kapta ajándékba. Néhol megjegyzéseket fűztem hozzá, ezt "szerk:" néven fogom jelezni. Ezt a speciális klán tankot az első klán harc kampányban…..
Stieger 2013.11.05 15:46:28
@Dávid Berke:
Mégis hol terveztek ilyet?
A 8.7-es frissítésnél a WoT internet oldalán 2 újabb prémium tank is felbukkant melyek eddig még nem voltak elérhetőek, ebből az egyik valószínűleg a legendás TYPE 59 utódja lehet! Az első talán az érdekesebb, kínai közepes tank és a T-34-3 nevet viseli. Vélhetőleg…..
A T1E6 egy amerikai tier 2-es könnyű prémium tank. A T1E6-ot 2012 karácsonyára adta a Wot minden játékosnak egy plusz garázshellyel együtt. Jelenleg már nem megvásárolható de volt egy időszak amikor 750 aranyért meg lehetett venni. Nevével ellentétben a T1-re nem…..
Stieger 2013.07.19 18:41:31
Valóban nem egyszerűen játszható szerkezet. Tapasztalatlan kezekben tényleg csak ingyen frag.

Se látótáv, se kivételes mozgékonyság, az ágyúja meglehetősen gyenge, távolra (300+ m) használhatatlan, páncélzat gyakorlatilag nincs...
Ez inkább csak egy kis kabalatank, ajándék. Én is csak ritkán tolom ki a garázsból. De ritkasága miatt nem válok megtőle.

Egy trükköt lehet vele megjátszani; olyan ellenségre támadunk, aki éppen mással van elfoglalva, vagy már messziről látjuk rajta, hogy szegényke elég tehetetlen még a játékban, így egy face-to-face párbajt is meg tudunk nyerni ellene. Gyorsan letámadni, bele ereszteni a tárat, vissza fedezékbe.(szakaszban ügyesebben meg lehet oldani ezt a "munkamegosztást", mint egyéniben)

A kezdőkre még jellemző, hogy általában egyesével "szeretnek" támadni, ritkán mozognak összehangoltan, ha netán mégis megindul a lemming vonat, akkor meg ész nélkül lőnek mindenfelé. Ebből a szempontból ez a tank előnyös olyan helyzetekben, ahol kulcspozíciót szeretnénk elfoglalni - és megtartani míg lassan feleszmélnek a csapattársak (mines domb például). Kettes szinten majdnem minden tank megvan egy tárból, így lehet állni egy ideig az egyesével támadok "rohamait".

Tény... nem a legjobb "sealclubber" tank. Tapasztaltabbak ritkán választják, mert igen behatároltak a képességei. Kezdő játékosokat bármivel lehet aprítani - így ezzel is. A gond ott kezdődik, mikor valami erősebbet kellene leküzdeni; ellenséges tapasztalt játékost (általában jó tankkal; T18, Tetrarch divatosak) vagy sajátunknál nagyobb, 3as tankot. Itt szokott elvérezni szegény T1E6.
A Pz 38H 735(f) egy német tier 2-es könnyű prémium tank. Már nem elérhető, először a WoT DVD mellé adott ajándék kuponnal lehetett hozzájutni aztán rövid ideig megjelent a Gift Shopban is, ezután eltűnt és már nem lehet hozzájutni. Árát nem tudom pontosan de olyan…..
Stieger 2013.07.18 18:51:01
Azért találjuk manapság a lista alsó harmadában, mert megváltozott az MM súlya, ami szerint válogat tankokat az match making. Ezelőtt megközelítőleg egy 3-4-es szintű tank súlyával rendelkezett - így volt mindig "top tank" (még 3as tankok között is)

Az ágyúja sem olyan szörnyű, a kategóriatárs Pz 35t 37mm-es lövégéhez igen hasonló (összehasonlításképpen az igazi "testvér" francia H35 gyengébb löveggel játszik). Az se teljesen világos melyik T3 páncélvadász az ami ellen csak a premium lőszer hatásos - Marder, T82, Su76, Reanult UE stb. mind-mind papírpáncélzattal rendelkezik...

A jó rádió azért is előnyös (és egyáltalán nem felesleges) mert lehet látni a térképen a csapattársakat, lehet látni amit ők spotolnak. Így már idejében cselekedhetünk, ha valamelyik oldalon kellemetlenségek adódnak. Ez meglehetősen jól jön egy olyan tank esetében, ami nem képes gyorsan helyet változtatni - minden, az ellenség helyzetét illető info igen hasznos.

Annak idején OP volt, lehetett csatát nyerni úgy is, ha a mező közepére kiállt vele valaki és autoaim kattintgatott - top gun, acél fal, győzelem - garantált volt. Azóta szépen helyre pofozták - és ezt is kell tenni minden túlzottan erős tankkal.
De hogy használhatatlanná vált volna? Csak tessék kipróbálni a H35-öt vagy a D1-et, még mindig lekörözi ezeket.
Persze ez még nem jelenti azt, hogy ezzel kell farmolni... vagy, hogy ettől hirtelen kiváló tankká válna... csak nem kell lesajnálni, legalábbis nem jobban, mint francia testvéreit.