Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bölény56

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehet-e arról valaki, hogy testvére, Petrás János egy nyíltan rasszista, homofób, antiszemita zenekar, a Kárpátia frontembere? Valószínűleg nem – a családját, ugye, ritkán választhatja meg az ember. Tehet-e arról valaki, hogy férje egy virtigli antiszemita, aki ha a helyzet úgy…..
Sikeres ember nem lehet, aki nem nézi meg, hol szórja el a pénzét élelmiszerre. Azon még lehet vitázni, hogy hol van több unott-bunkó eladó, meg hogy hol kúrják rád a legtöbb lejárt parizert. Korábbi tapasztalataim alapján valószínűleg az átcímkézési vébén is tarolna a CBA,…..
Bölény56 2015.02.15 18:14:17
@vakegér II: Mint egykori keyaccount egy cégnél sajnos sokszor tárgyaltam Baldauffal, Kruppal, Gyelánnal. Egy multihoz menni tárgyalni kifejezetten felüdülés volt, hozzájuk képest. Abból a szempontból biztosan, hogy nem aláztak a porba.
Bölény56 2015.02.15 18:16:25
@Droli: Na végre valaki, aki ért is hozzá! Üdv kolléga!
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Bölény56 2015.01.04 09:38:06
@lappaj: Hogy vicces-e, az ízlés kérdése. Azt viszont nagyon szeretném, ha elkapna három nagy farkú buzi, megerőszakolna, aztán elmesélhetnéd Maksának, hogy csináljon belőle poént.
"Tisztelt" Rétvári Bence államtitkár "úr"! Nagy szobordöntögető felbuzdulásodról lehet olvasni mindenfele, különösen, hogy a rasszista, par excellence az antiszemita történelmi alakok szobrait szereted döntögetni. Nem átalkodol akár szövegkörnyezetből kiragadva, kissé…..
Bölény56 2014.01.31 19:18:12
@Koós István: Kedves István! Kulturáltan és jól érvelsz. A baj az, hogy akikkel vitatkozol, azoknak (a vallásosoknak) minél hihetetlenebb valami, annál inkább dicsőítik. A vallás "MÉM"-je úgy terjed mint a vírus, csak mostanában már kevésbé halálos. Az említett Torquemada idején persze nem így volt.
Nektek volt már olyan érzésetek az új Nemzeti Dohányboltok bármelyikébe betérve, hogy akárhogy is próbál jópofizni a pult túloldalán lévő, mégiscsak egy sunyi tolvajnak adod a pénzed? A fideszes lenyúlós biznisz sötétített üvegű templomaiban eleddig kétszer voltam…..
Bölény56 2013.07.18 12:39:36
@azbesztos: "Nincs lenyúlt nyugdíj megtakarítás, illetve ha volt lenyúlás, azt a nyugdíjpénztárak követték el, mint kiderült az elszámolásnál. A magánnyugdíjpénztárakban levő pénzeket mindenki megkapta..." Ja! 20 év alatt befizettem 2,5 milliót, kaptam 18.500-at,minusz infláció...
Bölény56 2013.07.18 12:16:17
@azbesztos: te vérnaív vagy, ha ez igaz lenne, akkor minek az offshore cég?