Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andras Fabian

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha súlyosan, halmozottan fogyatékos a kisfiad, az iskolaév első napja csalódást okozhat neked. A szomszéd fia csinos mellénykében vágtat az évnyitóra, de előttetek talán bezárják a gyógypedagógiai iskolákat is. Vannak, akiknek sikerül, és vannak, akik kimaradnak. Sokan eltévedtek már ebben a…..
Andras Fabian 2016.09.08 16:23:26
@verdestamas:
"A halmozottan sérült gyerekek oktatását a gyógypedagógiai iskolarendszeren belül kellene megoldani."
Nagyon jó irás, de kérlek, ne hagyd magad befolyásolni az aberrált, torzlelkű, mocskos szájú és tájékozatlan, de mindenbe kényszeresen beleugató kvázi fasiszta kommentelőktől. A halmozottan sérült gyerekek oktatását nem feltétlenül a gyógypedagógiai iskolarendszeren belül kellene megoldani. Simán elképzelhető olyan iskola, ahol halmozottan fogyatékos és egészséges gyerekek együtt tanulnak. Fogyatékosságuktól függően integráltan és/vagy szegregáltan, részben egyéni fejlesztés mellett. tessék, itt van egy integrativeschulehernals.schule.wien.at/unsere-schule/
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
Hajdú Péter hosszú idő után otthagyja TV2-t és külföldre igazol. "Nehéz szívvel hoztam ezt a döntést, ám minden kreatív ember életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, szüksége van szakmai levegőváltozásra, mert új ötletek megvalósítása, új feladatok és más…..
Andras Fabian 2015.03.09 11:46:44
Andras Fabian 2015.03.09 19:22:20
@rfbzs: Kösz,hogy szólsz, igazad van, jó volt a cim, csak én osztottam meg rosszul.
s10.postimg.org/43r7728jd/2015_03_09.png
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Cégvezetőként az elmúlt években több ezer álláskeresővel kerültem valamilyen kapcsolatba. Amikor beszélgettem velük, gyakran merült fel – és merül fel újra meg újra – ugyanaz a problémakör. Sokan kétségbe vannak esve, hiszen nem értik, hogy miért nem találnak hónapok…..