Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xenovas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többen akarnak online marketinget cégüknek, de nagyon nem ismerik ezt a területet. Alapvetően értelmes emberekről van szó, akik eddig nem foglalkoztak internetes marketinggel, így az alapfogalmakat sem ismerik. Bár van sok lehetőség ezeket megismerni, de azért érdemes néha ezt a…..
Onlinemarketing blog Forráskritika 2013.09.02 21:12:57
Pár napja az egyik közvélemény kutató intézet közzé tette egy kutatását, amely alapján számtalan vélemény és újságcikk született. Eltelt egy kis idő, és ma kiderült, pont a lényegi két adatot cserélték fel, így valójában a cikkek olyan valamire reagáltak, ami nincs is.…..
...ráfér egy mágneslemezre, tartotta a mondás a múlt évezred végén. Most ezt kicsit átírhatjuk így: pornó nélkül az internet belefér egy hetilapba. Poszt címmel új újságot indít szeptember 5-től a Lapcom kiadó, az online anyagokat szerkesztő lap főszerkesztője az Origo…..
Az Orbán lányok videójának ideiglenes leszedése a YouTube-ról egy érdekes vitát indított a Facebook-on egy megosztásom alatt. Akit érdekel, olvassa el ott, de egy dolgot kiemelnék, ami azt hiszem az elkövetkező évek egyik legfontosabb jogi problémája lesz az interneten. Ez pedig…..