Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Végvári Attila József

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés idegesítőbb dolog van vásárlás közben, mint a nézelődő vásárlót két lépés távolságból követő biztonsági őr, amitől az ember egyrészt akkor is azonnal bűnösnek érzi magát, ha utoljára 5 éves korában lopott csokit a nagyi "titkos" édességes fiókjából, másrészt rögtön elfelejti, hogy mit is akart…..
Végvári Attila József 2016.05.27 16:39:45
@McZozo: Nem csak a táskák ellenőrzése. De gyanútlan vásárlók vegzálása és zaklatása folyik a Pennyben. Nálam például csak a blokkot akarta el kérni, az őr. De édesanyám is panaszkodott, hogy a Pennyben lévő őrök zaklatják. Csak egy kérdés mire való a kamera. A másik kérés más üzletben, miért nincs ez amit a poszter is leírt? Amit én is csak megerősítek, hogy létezik és valós.
Az elmúlt napokban érdekes események bontakoztak ki a DIGI kábel televíziónál. Ugyanis 2015. július 1.-től az új előfizetőknek, a már meglévő DIGI és DIGI+  nevű csomagok helyett, egy új DIGITV nevű csomagot igényelhetnek az új előfizetők. Ami azért érdekes mert a DIGI+ és…..
  - 01., A blogba csak regisztrált felhsználok írhatnak és komentezhetnek! - 02., A blog szabályzata mindenkire vonatkozik, és a fórum szabályzatát minenki köteles elfogadni és be tartani! - 03., A blogba való regisztrációval automatikusan elfogadod a fórum szabályzatát! - 04., A blog…..
  Tisztelt, kedves, olvasó! Üdvözlöm, önt tisztelt olvasó. Elindult az első magyar kábel televízió figyelő blog, a Kábel Televízió Figyelő. A blog a kábel televízókkal foglakozik. Hogy miről szól ez a blog? Jó kérdés. A kábel tévé figyelő első sorban, a kábel televíziós világról szól. Infók,…..