Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steinmann Lujza grófnő

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ecshénk panaszlja az index új dizánnyolását, erre rámutatunk arra tényre, hogy a menők gyakorlatilag a 444-be vonultak, a drogos gonzónak, aki esetleg a joló ezomárok ízlését is megborzolókat í'kálhat, megcsinálták a cinkponthu-t, portfólióblogtündérekre fbogikakáék] és a…..
magyar-magyar szótár muhi-muhi 2014.01.03 09:09:41
Tom Dissevelt és Dick Raaymakers [Kid Baltan] műve 1957-ből: ..
Steinmann Lujza grófnő 2014.01.10 15:56:02
@magyar-magyar szótár: eddig mindig arról volt szó, hogy a ksh adatoknak nem lehet hinni, mert az egész egy szemét ballibsi kunbélista banda, akik üzletszerűen hamisítják az adatokat. Ha ÉN jöttem eddig ksh adatokkal, akkor azzal söpörtél le mindig, hogy csalás, hazugság, szemenszedés. Most akkor nem lehet, hogy csalás, hazugság, szemenszedés? :D
Amit Kerényi csinál - számos területen ez történik, csak ahol nem a médiamunkások az érintettek, ott nincs ekkora visszhangja. Pl. tanári portfólió - mondtam már, nézz bele, csak a tájékoztató 170 oldal arról, hoy mit kéne beadni, hogy minősített tanár legyen valaki. De ezen nem röhög egy ország, mert nem kapott akkora nyilvánosságot, meg valamennyire szofisztikáltnak kéne ahhoz lenni, hogy valaki értse, miért akkora baromság, hogy a tanárokat egy többszáz oldalas portfólióval akarják minősíttetni, ami semmi más, mint a didaktika tankönyv begépelése az ürlapba. Kerényi csak jól látható, de más területen is vannak pont ekkora mellényúlások, csak arra szarnak az indexes meg 444-es fiúk, meg a fészbuk népe.
Steinmann Lujza grófnő 2014.01.10 19:42:06
@magyar-magyar szótár: indul a számháborúúúúúú :))))
epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/mapToolClosed.do?tab=map&init=1&plugin=1&language=en&pcode=tec00115&toolbox=types

nem eltolcs tolja a gdp-t felfelé, hanem az eu gazdasága
Mint köztudomású, többek között [Hitler, Sztalin, Kádár] a Putyin-típusú antidemokratikus diktatúrisztikus államforma felé sodródik Magyarország Orbánék miatt. Hátugye, ez már egy agyoncsócsált gumicsont itt a blogban, hogy orbánék meg kik miatt is lettek. Jóoldali olvasóim…..
Steinmann Lujza grófnő 2014.01.05 10:06:49
@ripők: nekem is van néhány:)) félbehagyott
igen, talán nem is időhiány, igazából unom őket
Steinmann Lujza grófnő 2014.01.05 10:07:35
@ripők: addig érdekes, amig az ember kitalálja a blog nevét, meg a saját nevét, de írni bele..minek?
Steinmann Lujza grófnő 2014.01.05 10:13:22
@ripők: ilyen is van egy pár. Sőt, van amihez nem csak a jelszót felejtettem el, hanem azt is, hol van :D
Eddig azt hittem, hogy csakis Bezzegamerikában létezhet (ott is Y-kategóriás un. diákhumor-filmekben) a humornak ez a mélysége. Most azonban kiderült, hogy szellemipéldaképeim, a 444.hu magyar csapata se adja ám alább, ha humorban kő csapatni, azám, jó étvágyat! Kim Dzsongun…..
Steinmann Lujza grófnő 2014.01.05 08:21:17
@Frick László Emlékzenekar: már többször mondtam, hogy a netes kommunikáció egyik problémája, hogy a metakommunikáció hiányzik, mert a fiúk egyáltalán nem használnak hangulatjeleket, és én is max szmájlit. Miért félnék? Annyi más érzelem van: undor, düh, elkeseredés...inkább ezeket érzem a magyar rezsicsapattal szemben. De továbbra is érdekes kérdésnek tartom, hogy egy ilyen helyzetben, amikor az államfő láthatóan megőrült, te azon problémázol, mit jópofiznak a fiúk a 444-en. Tudod, és nem az a gáz, hogy Ovi már teljesen kattant, hanem, hogy a környezetéből senki sem fogja karon, hogy főnök, pihenni kéne. Hanem pókerpofával asszisztálnak hozzá.
mindenkinek, beleértve Dr Edvi Péter kurva nénikéjét, azt is! Szívküldim: A Ziksz faktor legjobb énekese, az elsöprően győzedelmes Krasznai Tünde előadása: ..
Az index "újságírója" [-> slapaj] Pényi Balázs csepegtette el Gavra Gábor szaros gatyája-vakarászása közben a sulyokfájáról. Nagyon megható! Az újságírók forrásainak többsége finoman szólva nem szent életű ember. Politikus vagy bűnöző, vagy a kettő egyszerre.…..
Steinmann Lujza grófnő 2013.11.17 10:38:42
@laci vagyok: tökmindegy, ki mit mond. Az ellenzék veszíteni fog, ez már most látszik. Itt legfeljebb már csak azon meccselnek, hogy mondjuk marad-e az elempé és hasonlók. Vagy, bejut-e a dk. 1-2%-ról és két-három képviselői helyről beszélünk. Szóval, mindegy. A kétharmad maradni fog.
Megint megszopatott az index címlaptündére. Általában engemet, mint politikabuzit, szokott az édes kis  megszopatni, de most a történelembuzi énemmel csummáztatta tövig, ezzel a címmel: Disznókat lopott V. Károly Index 2013. október 25., péntek 09:53 | Na,…..
Steinmann Lujza grófnő 2013.11.10 08:15:52
@magyar-magyar szótár: jó, hogy látom a válaszod, mikor észrevettem a Dudenbuchfan
beírását, kíváncsi voltam, mit reagálsz rá. Mert ugye, nehéz kérdés, hogy egyrészt Dudifan néven írogat be, másrészt zsidózik....melyik hülye csinálhatta ezt a fake nicket, hogy provokáljon? tuti olyan, akivel valahol összepattantál valahol, aztán elképzelte, hogy Dudifan néven majd marhaságokat írogat be neked, hogy égessen.Kire tippelsz?
színhely : A soroksári Fosony parkolója. Érkezik az ingyenbusz a Havanna ltp-ről MR:: Csókolom, bevásárolni tetszett jönni? Néne: Persze. MR.: Mit vásárol? Néne: Csak kenyeret! MR.: Mennyivel olcsóbb itt a kenyér, mint odabent a városban? Néne: Sokszor negyven-ötven Forinttal…..
Steinmann Lujza grófnő 2013.10.30 22:27:45
Steinmann Lujza grófnő 2013.10.31 07:12:16
@magyar-magyar szótár: akkor mégegyszer elmondom, a néni jobban számol, mint te. Nem 100 ft-ért bassza meg a kutyát, hanem ki tudja számolni, hogy az élelmiszer áfaemelés miatt (ami 7% volt ugye)jóval többet bukik évente a megemelt áfán, mint a sokat hangoztatott rezsicsökkentés. Világháborút és 56-t, meg Rákosit is átélt öregasszonyok úgy tűnik, fejben jobban kalkulálnak, mint te.
Egyébként a közvélemény kutatók hozzák a 65-70%-os fidesz szavazatarányt, akkor valaki csak bevallja nekik, hogy rájuk szavaz, nem? A békemenet többszázezer lelkes résztvevője is nyiltan kiállt melletük, nem?
Steinmann Lujza grófnő 2013.11.03 07:50:22
@PesszimPista: szia Pista!
A munkásosztály és a proletáriátus nem egy, nem szinonimek, sőt, ellentétei egymásnak, sőt, antagonisztikusan, kibékíthetetlenül állnak szemben. Ma van a téli napforduló, használja ki a Tízmilliószoros Esélyt! Ma állítottuk át az órát, a téli napforduló, ne hagyja…..
Steinmann Lujza grófnő 2013.10.28 07:05:30
@vészmadár (pica pica): @magyar-magyar szótár: végre valami történik, már kezdett ellaposodni a kommentoszlop!
Engem érdekelne, hogy akkor Komlón hogy is van.
Steinmann Lujza grófnő 2013.10.30 07:14:48
@magyar-magyar szótár: de ha MINDENKI apjafaszázza ezeket, akkor fizetett statiszták nyalnak csontig a békemeneten? Honnan a sokszázezer lelkes tapsoló és honnan a kb 70-os választási győzelem, amit most mérnek a közvélemény kutatók?
Kik szavaznak rájuk az időköziken, ha MINDENKI apjafaszázza őket? Vagy mégis vannak rezsiharcot benyaló proletárok, nem?
Steinmann Lujza grófnő 2013.10.30 20:18:18
@magyar-magyar szótár: @vészmadár (pica pica): én is hozzászólok, bár minek, mert nem tudom, figyeltétek-e, Dudi általában mindenkinek részletesen válaszol, egyedül engem ignorál, ki tudja miért.
A malachasú dolog sztereotípia. Ahogy Vészmadár mondja - diákszövetkezeten keresztül mehet, és ha nem teljesít, legközelebb nem hívják. Itt a fényesfővárosban szintén általában árut feltöltenek, meg gyorséttermeznek, kemény meló, és ha nem bírja a gyűrődést 2-3 napon belül elküldik.
Alapvetés: Az idei év jóoldali bajnaiánus programja a régiLMP széjjelszívatása után az MSZP agyonvágása volt [-> Nacsa Olivér szilveszteri, kabarénak szánt halálosanszomorú videója]. Általában az un///öndef.:  "ellenzéki pártok" kb akkora nagypofával és lenézéssel…..
Steinmann Lujza grófnő 2013.10.23 07:20:51
@ripők: tessék, hogy ne legyél egyedül :D
Az emberek kb 10% van ennyire rajta az eseményeken. A maradék 90%ból kb. 50 királyi / bulvár hiradót néz, ami olyan szinten egyszerüsít, mint az a spanyol(?) öreglány, aki saját maga restaurálta a templomi freskót. A többi meg még azt sem nézi, a politizálása kimerül néhány lózungban.
magyar-magyar szótár szakáll 2013.10.16 03:12:50
Lendvai Lilla   stylist szerint [forrás]  az arcszőrzet a politikusok, illetve diplomaták körében általában nem elfogadott, ezért a szakállviselet mindenképpen lázadásnak számít. ..
Steinmann Lujza grófnő 2013.10.16 18:02:25
@vészmadár (pica pica): nagyjából egyetértek :D

Na most ez a stylist - láttam párszor a tévében, kissé lepukkadt főiskolás - koleszos csajnak néz ki, különösebb fantázia vagy jól tervezett stílus nélkül. Amiket "alkot" kinézeteket - hát..izé...mindig azon gondolkozom, kinek lehet a rokona, hogy tévéstylist lett belőle.
fóksztájcsiul schaperli -ugye, ismerős ?? :D balról -kép forrása Porosz Képarchívum, Berlin  ..
magyar-magyar szótár Ziksz Faktor 2013.09.15 03:52:33
az jó lenne, tényleg politikamentesen ésde bármi-ről is -amikor azonban a politika, azaz a hazugság művészete & tudománya már mindenüvé bekúszik [-> maimarketing] , ma már egy korszerű zikszfaktorból főleg a per definiative X-faktort kell kizárni, tehát pont azt, ami a…..
Steinmann Lujza grófnő 2013.09.15 08:58:14
@efes: de azt látod, hogy több mint egy éves. Te elő tudnál kaparni egy ilyet? Mert én még egy múlt havit sem, hogy ki mit mondott rólam....valamiért nagyon üthetett ez a csevejünk...
érdekes, itt sokkal keményebb dolgok hangzanak el adok-kapok formában, de azok fél óra múlva már el is süllyednek
magyar-magyar szótár grúpi 2013.08.12 07:41:28
A szó bennszakadt, lehellet se sok maradt,  de képek még bluggyannak ám majd kifelé a kopipasztából, tmbrl on! Most, hogy a fesztiváli szezon lecsengett, jaj, szegény Gerendai megint sajátzsebből finanszíroz pár milliót a Sziget Köztársaságba bele, de nem csoda, hiszen a magyar…..
Steinmann Lujza grófnő 2013.08.14 14:16:42
@A Hannibal Lektűr-attitűd: "AZT" én írtam neki egyszer, de tudod, mi egyek vagyunk, plusz még a 444 szerki is egy és ugyanaz velünk :D
Én az utóbbi napokban vagy háromszor megkaptam, hogy mit is mondok az ozora-trafik ügyről - amikor kipattant, a Velencei tónál strandoltam, és ott netem sincs- így Duditól hallottam először egyáltalán az ügyről. De ez nem számít, ő tudja, hogy nekem mi volt a véleményem az ügyről, már azelőtt, hoyg egyáltalán tudtam volna róla, hogy van ilyen ügy.
Steinmann Lujza grófnő 2013.08.18 08:17:15
@magyar-magyar szótár: na mi van itt, ubiszezon?
Steinmann Lujza grófnő 2013.08.18 19:05:21
@TarZerind: ha jól látom, mr Bean van a képen? :D szia Pali
..
Steinmann Lujza grófnő 2013.08.12 10:13:12
@kikoránkel: @magyar-magyar szótár: a kigondoltamot szerintem kár most idekeverni.
Steinmann Lujza grófnő 2013.08.12 19:25:51
@magyar-magyar szótár: Te vagy tag ott, én még csak olvasni sem szoktam :D
A tökfőzelékes blogot még életemben nem láttam.
Steinmann Lujza grófnő 2013.08.13 06:21:27
@magyar-magyar szótár: örömmel látom, hogy egy napig sikerült kibirnod kötözködés nélkül.
Egyébként attól, hogy több embernek ugyanaz a véleménye, nem biztos, hogy hülyeséget mondanak. És attól, mert valakinek fantasztikusan egyedi véleménye van, egyáltalán nem biztos, hogy igaza van. Talán azért van egyedül a véleményével, mert az oltári nagy hülyeség. Mindenki szembejön effektus. Egyébként nem tudom, hogy egy kétharmados vélemény, mint a tiéd, mennyiben egyedi:D