Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mystess

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeld el, hogy te vagy isten, vagy isten egy nagy hatalmú, nagy tudású küldötte, és azért jöttél a Földre, hogy eljuttass egy nagyon fontos üzenetet, sőt, a legfontosabb ismeretet, hírt (evangéliumot) az embereknek! Ha nem is űrhajóval szálltál le, hanem embernek születtél, de te vagy isten, vagy…..
mystess 2013.07.16 21:52:05
@Brendel Mátyás: Az evangéliumokban természetesen rengeteg ellentmondás, sőt, pontatlanság van. Ebből azonban még nem következik, hogy Jézus ne támadt volna fel. Egyáltalán: minek is írtak volna le akár egyetlen evangéliumot is, ha Jézus nem támadt volna fel?

Gravesnek vannak meredek elméletei. Itt van például ez az ájulás. Ez azért nem jó az események megmagyarázására, mert a feltámadás hirdetésének rengeteg ellenérdekeltje volt! Ezek egyike sem hivatkozik erre. Gondolod, hogy nem kerítették volna kézre Jézust izibe?
Kikeltek magukból az internetes trollokra épített hecckampányokról sosem hallott netes széplelkek a 444.hu videóján, amin Orbán Ráhel és Sára önfeledten táncolnak két szimpatikus fiatalember által alkotott emberi szendvicsben. Valaki intézkedett, hogy eltávolítsák a videót a…..
mystess 2013.07.16 21:10:38
@Baldrick68: Erősebbet? Erősebb az, hogy én ugyanezt megírtam neked magánban, de hallgatsz, mint a sülthal, de itt meg pattansz, mint a nikkelbolha. Képmutató.
mystess 2013.07.16 21:16:04
@oOoOoO: Ez az egész kérdés/poszt arról szól, hogy hogyan viszonyuljon a magyar közélet az egyre hülyébb magyar sajtóhoz. Eddig még csak az úgynevezett jobboldaliakat b*szogatták, de a Szárszói afférral elért az ügy már baloldalra is, és már ők is felsírtak, hogy ezt azért már mégse. Eddig hiába mondta nekik az ember, nem voltak rá érzékenyek. Most már azok. Ezekben a dolgokban nem volna muiszáj a nyugati hülyeséget átvenni. Jómagam is érdeklődéssel várom, hogy mi lesz ennek a tendenciának a végkimenetele. Vajon hány lefényképezett budi, nyilvános, lefilmezett kúrás vagy bármi kell még majd ahhoz, hogy bizonyos újságíróstendenciáknak stopot intsenek, és helyére tegyék ezt a dolgot.